TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’nin İzmir adayları ne zaman belli olacak?

Kulis bilgilere göre Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir belediye başkan adaylarının açıklanması beklenen tarih belli oldu

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2024 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2024 11:34
Kaynak: RABİA AYKUT
ilksesgazetesi.com
CHP’nin İzmir adayları ne zaman belli olacak?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) İzmir belediye başkan adaylarının açıklanması merakla bekleniyor. Geçtiğimiz perşembe günü gerçekleşen Parti Meclisi (PM) toplantısında İzmir’in bazı ilçelerinin de dahil olduğu 250’ye yakın belediye başkan adayının açıklanması bekleniyordu fakat toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun taleplerinin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile arasında problem yaşanmasına sebep olduğu ve PM’nin iptal edildiği iddia edilmişti.

İkili arasında aday belirleme krizinin devam ettiği iddia edilirken; kulis bilgilere göre CHP’nin İzmir adaylarının belirleneceği tarihin belli olduğu aktarıldı. Alınan bilgilere göre CHP PM toplantısının bu hafta içi 11 Ocak Perşembe günü düzenleneceği ve İzmir adaylarının en kötü ihtimalle bazılarının bu toplantıda belli olacağı öğrenildi. 11 Ocak’ta düzenlenecek PM toplantısında İzmir adaylarının tümünün belli olmaması durumunda ise kalan adayların en geç 14-15 Ocak’ta ilan edileceği bilgisi alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.