TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Kırklareli'nde istifa şoku!

Babaeski Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Bülbül, yerel seçimlere az bir zaman kala görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 22:00
Kaynak: İHA
CHP Kırklareli'nde istifa şoku!

Bülbül, yaptığı açıklamada şunları belirtti: "Biz her şeyden önce partimizi sevdik. 1 Ağustos 2021 tarihinde merkez ataması ile görevin boşalması sebebiyle Babaeski Gençlik Kolları görevine başladık. Göreve başladığımız günden bu yana, ben ve ekibimiz, partimizin başarısı için gece gündüz demeden çalıştık. Benimle birlikte bu yolda yürüyen tüm genç arkadaşlarıma emekleri için bir kez daha teşekkür ediyorum."

Bülbül, partinin örgütlenmesini ileriye taşıyacak olanların dışarıdan getirilen adaylar değil, liyakat sahibi ve özverili Cumhuriyet Halk Partisi'nin kendi yetiştirdiği gençler olduğunu belirtti. Ayrıca, belediye meclis üyelerinin parti üyeleri tarafından belirlenmesinden endişe duyan yöneticilerin halk karşısında nasıl bir duruş sergileyeceğini sorguladı. Kendisinin herkesin neler yaptığını ve neler söylediğini bildiğini ancak şimdiye kadar sessiz kalmayı tercih ettiğini ve partisinin zarar görmemesi için bundan sonra da aynı tutumu sürdüreceğini ifade etti. Bülbül, liyakatsızlık için göz yummak ve partisinin ayaklar altına alınmasına izin vermek gibi bir niyetinin olmadığını vurguladı. İlçesine olan sevdasından bahseden Bülbül, hiçbir zaman gösterişe kaçmadığını ancak bugün geldikleri noktada şovmenlerin ortaya çıktığını belirtti. Yerel yönetimlerin halka hizmet etme alanı olduğunu hatırlatan Bülbül, koltuk ya da protokollerde gösteriş yapmadığını dile getirdi. Kendisinin en büyük makamın Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği olduğunu vurgulayarak, Gençlik Kolları Başkanlığından istifa ettiğini parti üyeleri ve kamuoyuna saygıyla duyurdu. Bu kararın, yanlış bir liste doğrultusunda birkaç kişinin sözde doğru kişileri belirlemesinin sonucu olduğunu ifade etti. Bülbül, hiçbir makamın Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinin önüne geçemeyeceğini vurguladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.