TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çankaya Belediye Başkan adayı Hüseyin Can Güner kimdir? Hüseyin Can Güner kaç yaşında?

Gündemde yoğun ilgi gören isimlerden biri olan Hüseyin Can Güner, CHP tarafından Çankaya adayı olarak belirlendi. Peki, Hüseyin Can Güner kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 09:46
Kaynak: HABER MERKEZİ
CHP Çankaya Belediye Başkan adayı Hüseyin Can Güner kimdir? Hüseyin Can Güner kaç yaşında?

Çankaya Belediye Başkanlığı için CHP'de belirsizlik sona erdi. Ankara'nın kalbi olan Çankaya'nın adayı olarak seçilen isim genç ve dinamik özellikleriyle dikkat çeken Hüseyin Can Güner oldu. Peki, CHP Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Can Güner kimdir?

HÜSEYİN CAN GÜNER KİMDİR?

Hüseyin Can Güner, 1993 yılında Ankara'da dünyaya geldi ve 2015 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

HÜSEYİN CAN GÜNER HANGİ GÖREVLERDE BULUNDU?

2012 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olan Güner, Ankara İl Gençlik Kolları Üniversite Komisyonu, Sosyal Demokrat Öğrenciler örgütlenmesi ve Çankaya İlçe Gençlik Kolu'nda aktif görevler üstlendi.

Etimesgut Gençlik Kolu Başkanlığı görevini 2013-2014 yıllarında yürüten Güner, 2014-2016 yılları arasında CHP Genel Merkez Yerel Yönetimler Komisyonu'nda çalıştı. Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu Çankaya İlçe Başkan Yardımcılığı görevini 2018-2020 yılları arasında üstlendi. Ayrıca 2020-2023 yılları arasında CHP'yi temsilen İlçe Seçim Kurulu üyeliği yaptı.

Hüseyin Can Güner, 14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimlerinde Ankara 1. Bölgeden Milletvekili adayı olarak gösterildi. Ayrıca İkinci Yüzyıl Dergisi Yayın Kurulu Üyeliği ve Türkiye Tenis Federasyonu Disiplin Kurulu Üyeliği gibi görevlerde bulundu. Güner, aynı zamanda Sosyal Demokrat Avukatlar Derneği üyesidir.

HÜSEYİN CAN GÜNER KAÇ YAŞINDA?

1993 doğumlu olan Hüseyin Can Güner, 2024 yılında 31 yaşındadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.