TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çelik, eski yönetimle helalleşti, yeni yönetimi tebrik etti

CHP’li Devrim Barış Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada CHP’nin eski yönetimiyle helalleşip yeni yönetimi tebrik etti

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 10:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çelik, eski yönetimle helalleşti, yeni yönetimi tebrik etti

CHP’li Devrim Barış Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada CHP’nin eski yönetimiyle helalleşip yeni yönetimi tebrik etti

Önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Meclisi üyesi Devrim Barış Çelik, 38. CHP Kurultayının ardından veda mesajı yayımladı. Yeni PM üyeliğine seçilemeyen Çelik, yaptığı açıklamada başta CHP yeni Gelen Başkanı Özgür Özel’i, PM ve YDK üyelerini tebrik etti.

ÇELİK’TEN VEDA MESAJI

Uzun süredir CHP teşkilatında farklı görevlerde yer alan Çelik, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 25-26 Temmuz 2020’de yapılan 37nci Olağan Kurultayı ile seçildiğim Parti Meclisi Üyeliği görevimi 4-5 Kasım 2023 tarihli 38nci Olağan Kurultayımız ile birlikte tamamlamış bulunmaktayım. Bu süre içerisinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle, Şubat 2021 ile Mart 2023 tarihleri arasında 2 yıl süreyle “Doğu Masası Koordinatörü” olarak görev yaptım. Sonrasında, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde İzmir 1nci Bölge 8nci sıra milletvekili adayı oldum. Az bir oy farkı ile milletvekili seçilemediğim seçimin hemen ardından, 17 Mayıs 2023 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildim. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu ve seçim sonrası 5 aylık “dijital dönüşüm süreci”ni ekibim ile birlikte yönettim. Bu süreç ile ilgili detaylar kurultayımızca onaylanan “Parti Meclisi Faaliyet Raporu”nda görülebilir.”

ESKİ YÖNETİMLE HELALLİK, YENİ YÖNETİME TEBRİK

Gençlik kollarından bu yana CHP’de yatığı her görevde mümkün olduğunca örgütle temas içinde olduğunu ifade eden Çelik, “Her zaman beraber çalışmaya ve dayanışma içerisinde olmaya özen gösterdim. Görevim gereği istemeden de olsa üzdüğüm ya da kırdığım yol arkadaşlarım varsa kendilerinden özür dilerim. Ayrıca, kısa bir süre de olsa birlikte görev yaptığım Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na görevi döneminde verdiği emek, cesaretle gösterdiği adalet ve demokrasi mücadelesi için teşekkür ederim. Cumhuriyet Halk Partisi 38nci Olağan Kurultayı’nda seçilen, başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere, Parti Meclisi Üyesi ve Yüskek Disiplin Kurulu Üyesi yol arkadaşlarımı kutlar, yeni görevlerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.  

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: CHP’nin yeni başkanı Özgür Özel, İzmir’in okullarında yetişti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.