TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çankırı’dan CHP’li rakibine: İzlerimizi takip ediyorlar

AK Parti İzmir Milletvekili ve Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, vaatler üzerinden isim vermeden CHP’li rakibine ‘takip’ göndermesi yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 12:50
Kaynak: TENZİLE AŞÇI
Çankırı’dan CHP’li rakibine: İzlerimizi takip ediyorlar

31 Mart yerel seçimlerine 13 gün kala belediye başkan adayları arasındaki başkanlık rekabetinde de yarış kızışmaya başladı.

Her günü sahada geçiren adaylar, vatandaşlara vaatlerini ve projelerini aktarmaya devam ederken seçime yaklaşıldıkça adaylar arasında söz atışmaları da başladı.

Son olarak Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın katılımıyla AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen teşkilat buluşmasında konuşan AK Parti İzmir Milletvekili ve Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı vaatler üzerinden isim vermeden CHP’li rakibine ‘takip’ çıkışı yaptı.

5 YIL PİŞMAN OLMAYALIM

Çankırı, konuşmasında şunları söyledi; “Bir destan yazacağız ve bu destanın kahramanları sizler olacaksınız. Bu bir takım çalışması ve biz bu işi en iyi yapanlarız. Çok az vaktimiz var. Bizim argümanlarımızı çalmaya başladılar. Biz ne yaparsak adımlarımızın izlerini takip ediyorlar biz bu saate kadar çok iyi işler yaptık. Biz bugüne kadar merkezi hükümetin bütçesiyle yaptığımız işleri tek tek anlattık. Biz on numara beş yıldızız. Şimdi sıra İzmir’de vatandaşlarımızı hizmetle buluşturmaya geldi. İzmir artık yeter dediği noktada. Bıçak kemiğe dayandı. Bu sadece AK Parti teşkilatında değil. Her yerde. Günde 15 saat çalışıyoruz. Herkes bıktı. Artık İzmir, çantada keklik oylara sahip değil. Son 13 günümüz. Sizler, evlere gelmeyen doğalgazı ve Türkiye’nin en yüksek fiyatlı suyunu kullandığımızı anlatın. Manisa’ya Balıkesir’e gelip buraya gelmeyen hizmetleri anlatın. Bunlar uzaya çıkmak değil. Kolay şeyler. Şimdi gerekeni yapalım ve 5 yıl pişman olmayalım. İnşallah 31 Mart’ta Konak Meydanı’nı inleteceğiz. İzmir’i kazanacağız.”

Kaynak: TENZİLE AŞÇI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.