TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyük mitinge saatler kaldı: Erdoğan İzmir’de!

Yerel seçim kritik sürece girilirken AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İzmir mitingini gerçekleştirecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 12:34
Kaynak: TENZİLE AŞÇI
Büyük mitinge saatler kaldı: Erdoğan İzmir’de!

Yerel seçim için son haftalara girilirken partilerin genel başkanları da saha çalışmalarında vites artırdı.

Siyasi partilerde kampanya çalışmaları devam ederken daha önce seçimlere son hafta kala İzmir’e gelen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İzmir mitingini gerçekleştirecek.

Erdoğan’ın İzmir mitingi Gündoğdu Meydanı’nda saat 12:30’da gerçekleştirilecek. Erdoğan, meydanda kurulacak olan sahneden, yerel seçim için İzmirlilere seslenecek.

TEŞKİLATTAN MİTİNG TEYAKKUZU

Mitinge günler kala AK Parti İzmir teşkilatında miting teyakkuzu başlarken kentin birçok noktasında Erdoğan’ın mitingi için billboard ve afişlerle vatandaşlara miting duyuruldu.

Ayrıca AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı hem sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla hem de merkez Ankara üzerinden İzmirlilere yapılan kayıt telefon mesajlarıyla İzmirlileri mitinge davet etti.

ULAŞIMDA DÜZENLEME

Erdoğan’ın gerçekleştireceği miting öncesinde kentte bazı yolların kapatılması beklenirken deniz trafiğinde de değişiklik yapıldı. Miting nedeniyle Alsancak İskele yerine Pasaport iskele hizmet verecek.

İZMİR MİTİNGE HAZIR

Mitinge saatler kala Gündoğdu Meydanı'nda hazırlıklar tamamlanırken vatandaşlar miting alanını doldurmaya başladı. Alana, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya erken saatlerde geldi.

Kaynak: TENZİLE AŞÇI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.