TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bergama Belediyesi’nde Dr.Tanju Çelik dönemi başladı

2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin kazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Dr. Tanju Çelik başkanlık mührünü Bergama’nın AKP’li belediye başkanı Hakan Koştu’dan teslim aldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 18:54
Kaynak: BÜLTEN
Bergama Belediyesi’nde Dr.Tanju Çelik dönemi başladı

Bergama Kültür Merkezi BerKM’de gerçekleştirilen devir teslim törenine CHP Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz, ilçe yönetim kurulu üyeleri, yeni seçilen CHP’li meclis üyeleri ile birlikte gelen Dr.Tanju Çelik burada ‘Tanju Başkan’ sloganları ile karşılandı. Devir teslim törenine DİSK Genel Başkan Yardımcısı Şükret Sevgener, Bergama’nın eski Belediye Başkanları’ndan Mehmet Gönenç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"ÇIKAN SONUÇLARDAN PARTİ VE ADAYLARIN SONUÇ ÇIKARMASI GEREKİYOR"

Gerçekleştirilen tören sonrasında konuşan Hakan Koştu; “Her seçim bir muhasebe dönemidir, sandıkta millet tarafından bir muhasebenin yapıldığı dönemdir. Sandıktan çıkan sonuç baştacıdır. Çıkan sonuçlardan tüm partiler, adaylar bir sonuç çıkarmalıdır. Geleceği de o şekilde planlamak durumundadır. İlçemizdeki seçimleri ipi göğüsleyen Dr.Tanju çelik olmuştur. Kendisi Bergamalı hemşerilerimizin büyük bir teveccühü ile seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyorum. Ailesini, Cumhuriyet Halk Partisi’ni bu çalışma ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

DR. TANJU ÇELİK; “TÜM BERGAMA’NIN BELEDİYE BAŞKANIYIM”

Belediye mührünü devraldıktan sonra konuşmasını yapan Dr. Tanju Çelik, hep birlikte Bergama için çalışacaklarını belirtti.

Başkan Çelik “Hepimiz hep birlikte Bergamamız için çalışmaya devam edeceğiz. Demokratik, laik, sosyal hukuk devleti içerisinde üzerimize düşen görevi, devletimiz ve milletimiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu süreçte ve bundan sonra bize destek olan tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren tüm Bergama’nın belediye başkanıyım. Kişi ayrımı yapmaksızın her gün adaletle şehrimizi yönetmeye özen göstereceğim” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.