TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı Meclisi olağanüstü toplanıyor

Yerel seçimler sonrasında ilk toplantısını gerçekleştiren Bayraklı Belediye Meclisi 22 Nisan Pazartesi günü olağanüstü toplanacak. Oturumda bazı müdürlüklerin kapatılması ve iki yeni müdürlüğün kurulması gündeme gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 15:58
Kaynak: TENZİLE AŞÇI
Bayraklı Meclisi olağanüstü toplanıyor

Yerel seçimlerin ardından yeni yönetimler ilk meclis toplantılarını geride bırakırken Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal meclisi olağanüstü topluyor.

Bayraklı Belediye Meclisi 9 Nisan’da gerçekleştirilen olağan toplantısının ardından 22 Nisan Pazartesi günü olağanüstü toplanacak.

Toplanacak meclis gündemine ise yeni müdürlüğün kurulması ve başka müdürlüklerin kapatılması gelecek. Meclise gelen önergeler kapsamında kapatılacak müdürlüklerin bütçeleri yeni açılan müdürlüklere aktarılacak.

Oturumda ayrıca yeni ihale kararları da gündeme gelecek.

O MÜDÜRLÜKLER KAPATILACAK

Meclise gelen önergeler kapsamında; Kent Tarihi ve Tanıtım Müdürlüğü, Kentsel Tasarım Müdürü olarak değiştirilen Kentsel Tasarım Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün kapatılması meclise sunulacak.

Meclis’te ayrıca Etüt Proje Müdürlüğü ve Harita Müdürlüğü kurulacak.

Önergeler kapsamında kapatılan Kent Tarihi ve Tanıtım Müdürlüğü Kentsel Tasarım Müdürlüğü’nün bütçesinin Etüt Proje Müdürlüğüne aktarılması, kapatılacak Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün bütçesinin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne aktarılması, kapatılacak Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü’nün bütçesinin Kütüphane Müdürlüğüne aktarılması ve kapatılacak Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün bütçesinin İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne aktarılması da meclis üyelerine sunulacak.

İHALE KARARLARI DA GÜNDEME GELECEK

Olağanüstü meclis kapsamında ihale kararları da meclise önerge olarak gelecek.

Gündem kapsamında; belediye bütçelerinde mali yükümlülüğü fazla olan araç ve iş makinaları için de kiralama ihalesine çıkılması için adım atılacak.

İlgili önergelerde, “Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilecek olan araç ve iş makinası kiralanması hizmet alım işi için 01.09.2024 tarihinde başlayıp 31.08.2027 tarihinde bitmek üzere üç (3) yıl süreyle ihaleye çıkılması hk

Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihale edilecek olan araç ve iş makinası kiralanması hizmet alım işi için 01.10.2024 tarihinde başlayıp 30.09.2027 tarihinde bitmek üzere üç (3) yıl süreyle ihaleye çıkılması hk” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: TENZİLE AŞÇI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.