TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Eriş'ten CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 13:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Eriş'ten CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na belediye çalışmalarını anlatıp 2-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Ödemiş’te 18.’si düzenlenecek Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi’ne davet etti.

Ekonomik krizin yerel yönetimlere yansımalarıyla ilgili bilgi verdiğini ifade eden Başkan Eriş ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek yerel seçim öncesi ilçemizde tüm ekonomik zorluklara rağmen gerçekleştirdiğimiz belediye çalışmalarını ve ekonomik sorunların belediyelere etkisini anlattık. Yerel yönetimlerin merkezi yönetimden alması gereken payların artırılması gerektiğini aktardık.

Tarım, hayvancılık ve süs bitkileri üretiminin merkezi konumundaki bölgemizin ve ilçemizin ekonomik durumunu, üreticimizin karşı karşıya olduğu sorunları ve beklentilerini paylaştık. Bu güzel sohbette Sayın Genel Başkanımızı, 2-5 Kasım tarihlerindeki 18. Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi için ilçemize davet ettik. Sayın Genel Başkanımız bu ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, hemşehrilerimize selamlarını ilettiler. Yakın ilgileri için çok teşekkür ediyorum”

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR:  Milletvekili Akay, Kılıçdaroğlu ile görüştü 

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.