TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahadır Erdem CHP’ye mi katılıyor? Bahadır Erdem kimdir, hangi görevlerde bulundu?

Sosyal medya kullanıcıları, Bahadır Erdem'i merak edilen ve sorgulanan isimler arasında görmeye başladı. Geçtiğimiz yıl İYİ Parti'den istifa ettiğini duyuran Bahadır Erdem'in, CHP'ye katılacağı iddia ediliyor. Siyaset gündemini takip eden birçok kişi, Bahadır Erdem'in hayatı ve kariyeri hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Peki, Bahadır Erdem kimdir? CHP'ye katılması beklenen Bahadır Erdem, kaç yaşında ve hangi görevlerde bulundu?

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 11:04
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bahadır Erdem CHP’ye mi katılıyor? Bahadır Erdem kimdir, hangi görevlerde bulundu?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MYK toplantısında İYİ Parti’den istifa eden Milletvekili Bahadır Erdem ile görüştü. Erdem’in yakın bir tarihte CHP’ye katılacağı iddia edildi. Vatandaşlar, Bahadır Erdem’i merak edip, arama motorlarında kim olduğunu aratmaya başladı. Peki, Bahadır Erdem kimdir? CHP'ye katılması beklenen Bahadır Erdem, kaç yaşında ve hangi görevlerde bulundu?

CHP GENEL MERKEZ

BAHADIR ERDEM CHP’YE Mİ KATILIYOR?

Son MYK toplantısı sırasında Meral Akşener’in ‘hür ve müstakil’ açıklamasının ardından, İYİ Parti’den istifa eden Bahadır Erdem'in CHP Genel Merkezi’ne geldiği belirtildi. Toplantı arasında, Özgür Özel'in Bahadır Erdem ile görüştüğü ifade edildi. Seçim sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen Erdem’in, yakın bir tarihte CHP’ye katılacağı iddia ediliyor.

BAHADIR ERDEM KİMDİR

BAHADIR ERDEM KİMDİR?

Bahattin Bahadır Erdem, 24 Nisan 1966 tarihinde İstanbul'da doğdu. Türk hukukçu, akademisyen ve siyasetçidir. İYİ Parti'de Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı olarak görev aldı ve aynı zamanda İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi olarak çalıştı.

Eğitim hayatını 1983 yılında TED Ankara Koleji'nden mezun olarak tamamladı. Lisans eğitimini 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladıktan sonra, aynı üniversiteden Özel Hukuk alanında yüksek lisans derecesini 1992 yılında, Doktora unvanını ise 1998 yılında aldı.

Erdem, İYİ Parti'de Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel İdare Kurulu üyeliği görevlerini üstlendi, ancak 10 Kasım 2023'te partiye veda ettiğini açıkladı. 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Milletlerarası Özel Hukuk Ana Bilim Dalı'na Profesör olarak atandı ve halen bu görevini sürdürmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.