TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydoğan CHP’ye baksın

AK Parti İzmir İl Başkan Vekili Bülent Delican, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan’ın “İzmir’de AK Parti’nin başta il başkanı olmak üzere parti yönetimlerinde görev alanların hepsi paralelcidir” sözlerini ağır bir dille eleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2014 07:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aydoğan CHP’ye baksın

AK Parti İzmir İl Başkan Vekili Bülent Delican, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan’ın “İzmir’de AK Parti’nin başta il başkanı olmak üzere parti yönetimlerinde görev alanların hepsi paralelcidir. Paralel isimler partiye yarar değil zarar veriyor” ifadelerini ağır bir suçlama olarak nitelendirdi. Delican, “Daha önceki dönemlerde Bornova ve Büyükşehir Belediye Meclislerinde görev yaptığımız Büyükşehir Başkan Vekili sıfatını da taşıyan Sayın Dr. Sırrı Aydoğan’ın haddini aşan değerlendirmelerini üzülerek öğrendim. Siyaseten yaşına ve tecrübesine saygı duyduğum Sayın Başkan Vekili, kendisinden beklemediğimiz ölçüde nezaket sınırlarını da aşarak partimizin yönetimlerini hedef alan bazı asılsız ve çirkin yakıştırmalarda bulunmuştur. ‘İzmir’de AK Parti’nin başta il başkanı olmak üzere parti yönetimlerinde görev alanların hepsi paralelcidir. Paralel isimler partiye yarar değil zarar veriyor’  ifadesini kullanmak bir eleştiriden çok yakışıksız bir suçlamadır” dedi

DESTEK DEVAM EDECEK

AK Partinin yararını düşünmek ömrünü CHP saflarında geçirmiş bir siyasetçinin işi olmadığını belirten Delican, “AK Partide siyaset yapan yöneticilerimiz ve teşkilat mensuplarımız partimizin yararını kendisinden çok daha iyi düşünürler ve uygularlar. Bu konuda onun suçlamalarına ve tavsiyelerine ihtiyacımız yoktur. Sayın Başbakanımızın bizlere gösterdiği doğrultuda AK Parti İzmir teşkilatı olarak İzmir’i ne kadar önemsediğimizi ve İzmir’e hangi hizmetleri getirdiğimizi İzmirli hemşerilerimiz gayet iyi bilmektedir. Birkaç ay önce yapılan yerel seçimlerde, Türkiye Cumhuriyeti’nin en uzun soluklu ve en büyük yatırım bütçelerine imza atan Sayın Bakanımız Binali Yıldırım, adayımız olarak İzmirli hemşerilerimizin bir milyona (947.627) yakının oyunu almıştır. İzmirli hemşerilerimizin partimizin hizmet siyasetine yönelik destekleri artarak devam etmektedir” diye konuştu.

AYDOĞAN, 1414 PROJE KİTAPÇIĞINI OKUSUN

Delican, “Kaldı ki başta CHP olmak üzere muhalefetin tamamının hamasi, gerçek dışı eylem ve söylemlerine rağmen Partimiz İzmir’de her üç kişiden birinin oyunu almayı başarmıştır. Sayın Aydoğan’ın haksız yere eleştirdiği Sayın Binali Yıldırım’ın, adaylığı bile İzmir’deki siyasetin çıtasını her açıdan çok yukarılarda yükseltmeye yetmiştir. Sayın Aydoğan’a tavsiyemiz Başkan vekili olarak oturduğu koltukta daha fazla yararlı olmak ve hizmet etmek istiyorsa adayımız Sayın Binali Yıldırımın kamuoyuna açıkladığı 1414 Proje Kitabını okumasıdır. Eğer bu tavsiyemize uyarsa İzmir’e dair, İzmir’in büyük resmini görme fırsatını yakalayacaktır. Belki bizim projelerimizden esinlenip vekilliğini yaptığı Sayın Kocaoğlu’na da tavsiyelerde bulunacaktır. 1414 proje kitapçığına ulaşamaz ise Partimiz kendisine bir tane yollayacaktır. İnanıyoruz ki Sayın Aydoğan bu kitapta ortaya konan büyük Türkiye’deki Büyük İzmir’in resmini görüp yorumlayacak siyasi alt yapıya sahiptir” dedi.

EKSİKLERİ SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Delican, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “Sayın Aydoğan Partimize emeği geçen emektar ve cefakar partililerimize, paralel gibi bir suçlama yöneltmeden önce kendi partisindeki manzaraya bakarak bir değerlendirme yaparsa çok daha uygun bir davranış sergilemiş olacaktır. Partimiz İzmir’de milletvekillerimizle birlikte İl Başkanlığımız ve diğer tüm kademelerimizle İzmir’deki eksiklikleri dile getirmeye devam edecektir. Partimizde görevli arkadaşlarımızın haklı eleştirilerine dayanamayanlar hakaret etmek yerine çok çalışıp İzmir’e hizmet ederlerse İzmir ve İzmirli hemşerilerimiz kazanmış olacaklardır. Sayın Aydoğan ya da CHP’liler ne söylerlerse söylesinler AK Parti olarak biz tek bir şey söylüyoruz ve aynı noktada duruyoruz. İzmir’e hizmet etmek için İzmir’in yararına olan her adımda, bu adımları atanların yanında olmakla birlikte İzmir’in zararına olan ve zararına olduğuna inandığımız her şeyinde karşısında olacağız.” (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.