TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'li Saygılı’dan CHP’li Polat’ın sözlerine sert tepki!

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine karşılık sert tepkide bulundu

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2023 12:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
AK Parti'li Saygılı’dan CHP’li Polat’ın sözlerine sert tepki!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine karşılık, ‘’CHP; tüm hayatını ülkesi ve milletine adayan, dünya mazlumlarının hamisi olan Cumhurbaşkanımıza hakaret edebilecek kadar seviyesiz bir noktaya getirmiştir. Bu hakaret dili; acizliktir, edep yoksunluğudur; içinde çırpındıkları haset, kin ve nefret çukurunun ürünüdür!’’ dedi.

İl Başkanı Bilal Saygılı9_ilkses (2)

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, şu ifadelerde bulundu, ‘’ Siyaseti; ahlak ve edep sınırı tanımadan yapmakta ısrar eden CHP; tüm hayatını ülkesi ve milletine adayan, dünya mazlumlarının hamisi olan Cumhurbaşkanımıza hakaret edebilecek kadar seviyesiz bir noktaya getirmiştir. İzmir Milletvekilleri Mahir Polat’ın, ağzından tükürükler çıkararak hakaret ettiği kişi; bu ülkenin, bu milletin; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Cumhurbaşkanıdır.  Bu, ne eleştiridir ne de muhalefet etmektir! Bu hakaret dili; acizliktir, edep yoksunluğudur; içinde çırpındıkları haset, kin ve nefret çukurunun ürünüdür! Bu hakaret; düşünce ve ifade hürriyeti ile açıklanamaz… Cumhurbaşkanlığı makamına ve dolayısıyla milli iradeye hakaret eden bu dilin zehri, asıl ahlaksızlığı sergileyenlerin, kendilerinin sonunu getirecektir ki onlar; kaset kumpaslarıyla liderlik koltuğuna oturanlar, birbirlerinin üzerine basarak parti içinde iktidara gelenlerdir! Bu dilin sahipleri; milletin iradesine hakareti kendilerine hak gören pespaye bir siyasetin temsilcileridir. Elbette bu densizliğin hesabı hukuki yollarla sorulacaktır ve bizler de bu sürecin en yakın takipçileri olacağız.

İl Başkanı Bilal Saygılı9_ilkses (1)

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Başkan Saygılı: Siyaset yeniden tanımlandı

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.