TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan kimdir?

AK Parti, düzenlediği Aday Tanıtım Toplantısı ile 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday gösterdiği isimleri açıkladı. Bu isimlerden biri de Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan oldu. Peki Erdal Arıkan kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 16:02
Kaynak: HABER MERKEZİ
AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı ile yerel seçimlere katılacağı aday isimleri kamuoyuna sundu. Toplantıda açıklanan isimlerden biri de AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan oldu. Vatandaşlar bunun üzerine Erdal Arıkan kimdir şeklinde araştırma yapmaya koyuldu. AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan kimdir? İşte detaylar…

AK PARTİ BİNGÖL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDAL ARIKAN KİMDİR?

Erdal Arıkan, 1970 yılında Bingöl'de doğmuştur. İlk ve Orta öğrenimini memleketi Bingöl'de tamamlamıştır. Eğitim hayatına Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde devam ederek 1998 yılında mezun olmuştur.

Meslek hayatına öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulunarak başlayan Erdal Arıkan, 2010-2018 yılları arasında Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapmıştır.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanı olarak seçilen Erdal Arıkan, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.