TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinemada bu hafta… Bu hafta vizyona hangi filmler girecek?

Sinemaseverler dikkat bu haberimiz sizin için… Bu hafta sinemalarda muhteşem bir film deneyimi sizi bekliyor. Sizler için bu hafta vizyona girecek filmler listesini derledik. İşte haftanın sinema filmleri...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 11:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sinemada bu hafta… Bu hafta vizyona hangi filmler girecek?

Sinema perdesinde 27 Ekim Cuma gününden itibaren çok sayıda sinema filmleri vizyona giriyor. Yepyeni filmlerle dolu programda, duygusal derinlikteki dramalar, kahkahalarla dolu komediler, animasyonlar ve aksiyon dolu sahneler sizi bekliyor. Vizyona girecek filmler ile dopdolu bir hafta sizi bekliyor. Sinemaseverler hazır mısınız? Yerli ve yabancı türdeki vizyona girecek filmler 27 Ekim Cuma günü sinemaseverler ile buluşacak. İşte vizyona girecek filmler…

Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra, Çok Aşk, Mavka: Ormanın Şarkısı, Son Akşam Yemeği, Oyun Bitti, Bas Gaza Bas, Çocuk ve Balıkçıl ve Sır Şeytanın Kurbanları gibi filmler sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

BU HAFTA VİZYONA HANGİ FİLMLER GİRECEK?

çok aşk

ÇOK AŞK

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yönettiği, senartisliğini ise Hasan Can Kaya’nın yaptığı filmde, bir yandan hayallerini gerçekleştirmeye çalışırken bir yandan da hayatının aşkının kalbini kazanmaya çalışan bir adamın hikayesi konu ediliyor. Filmin oyuncuları arasında; Hasan Can Kaya, Büşra Pekin ve Tevhide Şebnem Sönmez gibi başarılı isimler yer alıyor.

Coşkun, en büyük hayali komedyen olup film yapmak olan genç bir adamdır. Abisi İrfan ile korsan film satarak geçimini sağlayan Coşkun’un yaşamı, hayatının aşkı olan Ayla ile karşılaşmasıyla bambaşka bir hal alır. Senaryo yazıp, en büyük tutkusu olan sinema ile ilgili hayallerini gerçekleştirmeye çalışan Coşkun aynı zamanda Ayla’nın da gönlünü kazanmaya çalışır.

mavka

MAVKA: ORMANIN ŞARKISI

Yönetmenliğini Oleh Malamuzh, Oleksandra Ruban’ın yönettiği, senartisliğini ise Yaroslav Voytseshek’ın yaptığı filmde, imkansız bir seçimle karşı karşıya olan ormanın ruhu Mavka’nın hikayesini konu ediliyor. Filmin oyuncuları arasında; Nataliya Denisenko, Artem Pivovarov, Elena Kravets gibi isimler yer alıyor.

Mavka, evi olan ormanın içinde sessizce yaşamını sürdürürken, yetenekli bir müzisyen olan Lukash ile tanışır. Lukash'a aşık olmasıyla Mavka, hayatının aşkı ile Ormanın Kalbi'nin koruyucusu olma görevi arasında imkansız bir seçim yapmakla karşı karşıya kalır. Bu sevgi, insan doğasının içindeki büyüyü bulmasını, yeteneklerini geliştirip kötülüğe karşı konulmasına yardımcı olacaktır.

Son Akşam Yemeği

SON AKŞAM YEMEĞİ

Yönetmenliğini Levent Onan’ın yönettiği, senartisliğini ise Ayla Hacıoğulları, Vilmer Özçınar’ın yaptığı filmde, cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önce 28 Ekim 1923 Pazar günü ve gecesi Çankaya Köşkü’nde yaşananlara odaklanılıyor. Filmin oyuncuları arasında; Onur Tuna, Pelin Akil, Engin Şenkan gibi isimler yer alıyor.

Çankaya Köşkü, ülkenin kaderini değiştirecek kararlara imza atmak üzeredir. Yeni bir yönetim şekline geçiş tartışılmaktadır ve ertesi gün cumhuriyet ilan edilecektir. Köşkün mutfağında çalışan aşçıdan yamağa tüm çalışanlar hüzün ve mutluluk dolu bu yirmi dört saate şahitlik eder.

oyun bitti

OYUN BİTTİ

Yönetmenliğini Gökhan Arı’nın yönettiği, senartisliğini ise Taner Şahin’in yaptığı filmde, sıradan bir oyun oynamayı düşünürlerken kendilerini bir anda büyük bir tehlikenin içerisinde bulan bir grubun yaşadıkları konu ediliyor. Filmin oyuncuları arasında; İlker Aksum, Can Nergis, Melih Selçuk gibi isimler yer alıyor.

Airsoft oyunlarına meraklı Cenk, Cihan ve arkadaşları, beklenmedik bir teklifle karşı karşıyadır. Bir Rus airsoft takımı, onlarla kazananın para ödülü alacağı bir maç yapmak ister. Teklifi kabul eden ekip, çok geçmeden maçın yapılacağı adaya gitmek için yola koyulur. Oyuna başladıktan bir süre sonra grup, yolunda gitmeyen bir takım şeyler olduğunu fark eder. Rus takımının elindeki silahların gerçek olduğunu anlayan grup, kendilerini bir anda av olarak bulurlar.

Bas Gaza Bas

BAS GAZA BAS

Yönetmenliğini Til Schweiger’in yönettiği, senartisliğini ise Til Schweiger, Michael David Pate’in yaptığı filmin oyuncuları arasında; Til Schweiger, Tina Ruland, Michael Kessler gibi isimler yer alıyor.

Manta Manta’dan 30 yıl sonra, Manta hayranları Bertie, Uschi ve Klausi geri döndü. Berti ve Uschi artık boşanmıştır ve oğulları Daniel babasının izinden gitmek ve bir yarış pilotu olmak istemektedir. Berti ise yarış pilotu olarak hayatından vazgeçmiştir ve onun yerine bir araba tamircisi ve go-kart pisti işletmektedir. Ancak bununla hayatını finanse edecek kadar paza kazanamaz. Bankaya olan borcu nedeniyle mülkünü kaybetme durumuyla karşı karşıya kaldığında büyük bir paniğe kapılır. Bu sırada yüksek para ödüllü bir yarış yapıldığını öğrenen Berti, mali endişelerini çözmek için yarışa katılmaktan başka seçenek göremez. Artık tek yapması gereken, Manta günlerinden kalma eski Opel'ini çalıştırıp yarışa hazırlanmaktır.

Çocuk ve Balıkçıl

ÇOCUK VE BALIKÇIL

Yönetmenliğini Hayao Miyazaki’in yönettiği, senartisliğini ise Hayao Miyazaki’nin yaptığı filmde ergenlik döneminde olan bir gencin hikayesi konu ediliyor. Filmin oyuncuları arasında, Soma Santoki, Masaki Suda, Takuya Kimura gibi isimler yer alıyor.

İkinci Dünya Savaşı sırasıda geçen filmde, küçük bir çocuk olan Mahito, annesini kaybetmesinin ardından taşrada yaşayan babasının yanına taşınmak zorunda kalır. Yeni hayatına alışmaya çalışan Mahito, günlerini terk edilmiş bir kulenin civarında oynayarak geçirir. Mahito oynamak için kuleye gittiğinde, sürekli gri bir balıkçıl kuşu ile karşılaşır. Ancak çok geçmeden hiçbir şeyin aslında göründüğü gibi olmadığını anlar.

sır şeytanın kurbanları

SIR ŞEYTANIN KURBANLARI

Yönetmenliğini Yavuz Duman’ın yönettiği, senartisliğini ise Yavuz Duman’ın yaptığı film Sır Şeytanın Kurbanları’nda seri cinayetlerin gündemde olduğu bir dönemde, satanik bir cinayeti araştıran bir başkomiserin hikayesini konu ediyor.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kadim bir metnin kapısı aralanıyor: Yaratılan

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.