TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinan Kaloğlu’na sevgi gösterisi

Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, son haftalarda alınan iyi sonuçların ardından siyah-beyazlı taraftarların yoğun desteğiyle karşılaştı.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2022 09:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sinan Kaloğlu’na sevgi gösterisi

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Altay, sezona kötü bir giriş yapmıştı. Gerek maddi konular gerekse takımın yeni olması, kötü sonuçlara sebep oldu. Ligin ilerleyen haftalarında Teknik Direktör Sinan Kaloğlu ile ekibi, takımın ve oyuncuların lige uyum sağlamaları için yoğun çaba sarfetti. Teknik ekibin bu çabasını boşa çıkarmayan oyuncular, son haftalarda vitesi yükseltti. Altay, Gençlerbirliği galibiyetiyle birlikte bu sezon ilk kez arka arkaya iki galibiyet almış oldu. Durum böyle olunca Altaylı taraftarlar, özellikle maç sonunda Sinan Kaloğlu’na yoğun ilgi gösterdi. Kaloğlu da bu ilgiye alkış ve teşekkürlerini ileterek cevap verdi.



“Ben burada Sinan Kaloğlu oldum”
Taraftarlara teşekkürlerini ileten Kaloğlu, şöyle konuştu:
“Taraftarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Yıllar önce burada şampiyonluk yaşadım. Ben burada Sinan Kaloğlu oldum. Bugün beni tribünlere çağırdıklarında yıllar önce futbolcu olarak bu statta yaşadığım duyguyu teknik direktör olarak tekrar yaşadım, çok duygulandım. Hepsine teşekkür ediyorum. Mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.” İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.