TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sertaç Şanlı hırsızların saldırsına uğradı 

Barcelona'da forma giyen milli basketbolcu Sertaç Şanlı, İspanya'da eşiyle birlikte gittiği restaurantta akşam yemeği çıkışı hırsızların kurbanı oldu

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2023 08:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sertaç Şanlı hırsızların saldırsına uğradı 

HÜSEYİN DEMİR 
İspanyol basınında yer alan habere  göre Şanlı, karakola verdiği şikayette 25 bin Euro'luk saatinin çalındığını bildirdi. İspanya Basketbol Ligi (ACB) takımlarından Barcelona forması giyen milli basketbolcu Sertaç Şanlı’nın eşiyle birlikte gittiği restaurantta akşam yemeği çıkışı hırsızlar tarafından kolundaki saati çalındı. Milli basketbolcu olaydan sonra yaptığı açıklamada durumlarının gayet iyi olduğunu açıkladı.

SERTAÇ ŞANLI KİMDİR? 
Sertaç Şanlı, 5 Ekim 1991'de Edirne'de doğdu. Basketbol kariyerine Efes Pilsen altyapısında başladı. Daha sonra Pınar Karşıyaka altyapısına geçti. Türk Telekom'a geçtikten sonra takımın pilot takımı olan Türkiye Basketbol 2. Ligi'ndeki Genç Telekom'da oynadı. 2009-10 sezonunu 11,6 sayı ve 7,1 ribaund ortalamaları ile tamamladı. Ağustos 2010'da ise Türkiye Basketbol Ligi takımlarından. Galatasaray'la beş yıllık anlaşmaya vardı. Türkiye Basketbol Ligi'nin 201-11 sezonunda, normal sezon 9 ve play-offta ise 8 olmak üzere 17 maça çıktı. Normal sezonu 2,89 sayı 1,44 ribaund 0,44 asist ortalamaları ile tamamladı.2014-15 sezonu öncesinde TBL takımlarından Uşak Sportif'le sözleşme imzaladı. 2018-19 sezonunda Anadolu Efes'le anlaştı.2020-21 sezonunda EuroLeague ve Basketbol Süper Ligi şampiyonluğundan sonra Barcelona'yla 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.