TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sen OLMASAN Futbol… Ah Bu HAYAT Çekilmez!

Yazının Giriş Tarihi: 27.04.2021 07:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.04.2021 07:43

Tüm okuyucularımıza hayırlı Ramazanlar sağlıklı günler; dileriz. Zor şartlardan geçtiğimiz bugünlerde daha bilinçli şekilde maske; mesafe ve hijyen kurallarına uymamız gerektiğini vurgulamak isterim.

Seyircisiz futbol maçlarının yoğun olduğu bu günlerde Süper Ligin sonuna yaklaşmaktayız.

Son 5 haftaya girilirken ligde Beşiktaş; Fenerbahçe ve Galatasaray’ın şampiyonluk yarışı son viraja girmekte; Beşiktaş rakiplerine nazaran biraz daha avantajlı görünse de son haftaya kadar yarış devam edeceğine benziyor.

Ligin dibi ise yukarıdan daha karışık; Konya, Rize; Antalya’ yıda ilave edersek 11 takım küme düşme hattında. Bu takımlar arasında Denizlispor bir alt lige şimdiden göz kırpmış durumda.

11 takım arasında Kasımpaşa; Antalya, BB Erzurumspor son 5 haftaya girilirken birer haftayı bay olarak geçecekler.

Evet dostlar sıralamada sondan 1.olan Gençlerbirliği ile lig 15.’si Ankaragücü arasında sadece 5 puan fark mevcut ve bu takımlar arasında geçen senenin şampiyonu Başakşehir mevcut varın gerisini siz düşünün….

Bu hafta sizlerle hafta içi oynanacak karşılaşmalara ait yorumlarımı paylaşacağım.

Atakaş Hatayspor – Gençlerbirliği ---- X2

Özcan Bizati yönetiminde son 8 maç 4 galibiyet; 2 beraberlik; 2 mağlubiyet alan Başkent takımının formda olan Hatay karşısında en az bir puanı çıkaracağını düşünüyorum. Sürpriz düşünenler direk Gençlerbirliği galibiyetini düşünebilir. İzleyicilerin karşılıklı gol ve 2,5 üst gol barajının aşılacağı bol gollü bir maç izleme olasılığı yüksektir.

Göztepe- Trabzonspor --- 2

İki takım içinde rahat bir maç; her iki takımda önümüzdeki seneye odaklanmış durumda; en önemli gücü seyirci desteğini arkasına alamayan Göz Göz’ de maçlarda konsantrasyon sorunu göze çarpıyor. İbre Karadeniz temsilcisine bir adım daha yakın duruyor.

Karagümrük – Antalyaspor ---- 1

Podolski; Kudryashov kart cezalısı, toplam 6 futbolcunun da sakatlığı belirsiz ve sol bek Eren Albayrak ise karantinada olan Antalyaspor kupaya odaklanmış durumda.

Beraberlik hocası Ersun Yanal’ ın kapanacağı kısır bir maç olacağı görüşündeyim

Kayserispor – Denizlispor ----- 1

Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çıktığı 6 maçta galibiyet alamayan Kayserispor bu hafta Horozları 1.lige uğurlar.

Galatasaray – Konyaspor ------ 1

Son virajda 09.05 tarihindeki Beşiktaş maçına kadar Aslan hata yapmayarak; rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecektir.

Çaykur Rizespor- Beşiktaş ---- x

Bu maç Kartal için şampiyonluğun habercisi olan maç olabilse de sakat ve cezalı oyuncu çokluğu bu maçta bir sürpriz gelebileceğini söylüyor bana.

Valentin Rosier; Necip Uysa kart cezalısı, Oğuzhan Özyakup, Ajdin Hasic, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Cyle Larin sakat ve Atiba Hutchinson şüpheli…. Bülent Uygun faktörünü de düşündüğümüzde beraberlik kokan bir maç…

BB Erzurum – Başakşehir ---- 1X

Kurt hoca Yılmaz Vural geldi; Dadaşlar küllerinden uyandı, son 3 maç 9 puan; şehir ligde kalmaya inammış durumda, diğer tarafta geçtiğimiz senenin şampiyonu Başakşehir. Kaybedenin bir alt lige göz kırpacağı maç Dadaşlar için bir hafta bay geçecek olması nedeniyle hayati önem taşıyor.

Kâğıt üstünde Başakşehir bir adım önde olsa da Dadaşlar bu kritik maçta yenilmeyerek en az 1 puan alacaklardır.

Sivasspor – Yeni Malatya -----X

Yiğidolar tam 14 haftadır yenilgi yüzü görmüyor; Ankaragücü galibiyeti ile azda olsa rahat nefes alan Malatyaspor için alınacak bir puan takımı ligde tutan puan olabilir.

Alanyaspor – Fenerbahçe -----2

10 maç yapsalar en az 6’sını Alanya alır diyeceğim bu maçta; Fenerbahçe Rize maçının skoruna göre bu maça daha çok motive olabilir.

Futbol şansı yanında olursa Fener kazanır.

Ankaragücü – Gaziantep FK ----1X

Ankaragücü son 3 maçta 8 puan kaybetti; Hikmet Hoca yayıncı kuruluşa maç sonrası verdiği demeçlerde bir sonraki maça focuslanacaz (odaklanacaz) diyordu. Gaziantep maçından 3 puan alamazlar ise son 4 hafta işleri çok zor sırasıyla Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Alanyaspor ile oynuyorlar.

Takmın en golcüsü Törgeir Borven sakat; Geraldo ve Joseph Paintsil cezalı olması galibiyet hesaplarını zora sokabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.