TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selçuk’ta puanlar paylaşıldı

Kadınlar 3. Ligi’nin ikinci devresi’nin ilk maçında Çamlık Spor Kulübü ve Bornova Genç Yıldızlar Spor Kulübü 2-2 berabere kaldı

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2023 15:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Selçuk’ta puanlar paylaşıldı

ÖZGÜR ŞENGÜL
Kadınlar 3. Ligi’nin ikinci devresinin ilk maçında Bornova Genç Yıldızlar Spor Kulübü, Çamlık Spor Kulübü’ne konuk oldu. Maçın, başından sonuna kadar büyük çekişmeye sahne olan mücadele de ilk gol 33. dakika da konuk takımdan geldi. Çamlık Spor kulübü ise 45. dakika da bulduğu golle durumu eşitledi. İkinci yarıya iyi başlayan Bornova Genç Yıldızlar tam saha baskı yaparak maçın kontrolünü eline almaya başardı. Mor- Beyazlı takım 81. dakika da 2-1 öne geçse de Çamlık 90. dakika da bulduğu golle durumu yeniden eşitledi ve maç 2-2 sona erdi.  Bornova Genç Yıldızlar’ın ilk gölü, kaptan Başak Yerli’den gelirken ikinci gol Naz Tunçer’den geldi. Ev sahibi takımın 2 golünü de Arzu Aytekin kaydetti.

Bornova Genç Yıldızlar bu beraberlik ile Lig’deki 2. sırada ki yerini korudu ve Play – OFF iddiasını sürdürdü. Gelecek hafta Ligin lideri Karşıyaka Besem ile oynanacak maçta ise mor beyazlı takımda hedef galibiyet. Çamlık Spor kulübü ise Lig’de 3. sırada yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.