TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçime saatler kala Nalbantoğlu’ndan önemli mesajlar!

Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Adayı Rıfat Nalbantoğlu, “Bu iş bitti; endişeye mahal yok!” dedi

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 08:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Seçime saatler kala Nalbantoğlu’ndan önemli mesajlar!

Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Adayı Rıfat Nalbantoğlu; 14 Mayıs seçimlerine sayılı saatler kala önemli mesajlar verdi. Nalbantoğlu; yaptığı açıklamada; “ Bu iş bitti; endişeye mahal yok!” diyerek “ Zaman daraldıkça, yine darbe ve terör çığırtkanlığına sığınan iktidarın hareket edecek yeri kalmamıştır. Yeri de yeni de daralmıştır. Millet İttifakı, dedikleri gibi şer değil; değişimin odağıdır. Biz, 15 Mayıs itibariyle sınavın büyüğüne hazırız. Türkiye artık 21 yıldır aba altından sopa gösteren bu yönetime veda edecek. ” ifadelerini kullandı.

VAAT YOK… SALDIRI VAR…

CHP İzmir Milletvekili Adayı Rıfat Nalbantoğlu; “ Ülkenin belki de en kritik seçimi öncesinde; meydanlardaki saldırgan dil ve halleriyle ne olup olmadıklarını yine ortaya koydular. Halka son seslenişlerinde vaat yok, yine saldırı var.  Demokratik bir seçimi ‘Yönetimi ele geçirmek’ diyerek halkın iradesini aşağılayan; patates, domatesin fiyatı düştü diyerek ekonomik faciayı küçük gören bu idarenin sonu geldi. Üretimini baltaladıkları çiftçiye, aradaki yükleniciye, onun ürününü pazarlara getiren esnafa cambaz ve ahlâksız diyebilecek kadar büyük bir çaresizlik yaşıyorlar.  Kurgu dünyaları artık etrafında dönmüyor. Kimse artık bu dünyanın yolcusu olmak istemiyor.” Diye konuştu.

BU MİLLET, HAYRI ŞERRİ İYİ BİLİR

Nalbantoğlu; İzmir’e seslenerek şer odaklarına oy vermeyin diyen Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’nun açıklamalarına da değindiği açıklamasında şu sözlere yer verdi; “ Sayın Bakan, naif bir insan. Ama ön teker nereye arka teker oraya; derler. Bu millet, hayrı şerri biliyor. Kimsenin tarifine hacet yok.  Millet ittifakı; bu ülkenin tüm renklerini, değerlerini temsil eden büyük bir fotoğraf oluşturdu. İttifakın anlamı budur; taşıyıcı ve kamburun ittifakı, ittifak değildir. Bu ülkenin ihtiyacı olan ne varsa, birlikte çözeceğimizi vaat ettik. Çekemedikleri bu!  Son çırpınışları. Yelkovan ve akrebi artık istedikleri gibi yönlendiremeyecekler. Zaman artık halkın lehine işleyecek. ”

SANDIKLARA GÖZ KULAK…

CHP PM Üyesi Rıfat Nalbantoğlu; aday olduğu 2. Bölge seçmeni başta olmak üzere tüm vatandaşlara seslenerek şunları söyledi; “ Türkiye’de 64 milyonun üzerinde; İzmir’de yaklaşık 3,5 milyon kişi sandığa gidecek. Rekor bir katılım bekliyoruz. Seçim güvenliğinin sağlanması için hepimize görevler düşüyor. Sakin, sağduyulu ve kararlı bir seçim atmosferi yaratmalıyız. Her türlü kışkırtmadan, tahrikten uzak durmalıyız. İzmir, farkını yine ortaya koyacak ve gereğini yapacaktır. Bundan kuşku duymuyorum. Biliyorum ki; İzmir’deki 9 Bin 877 sandıkta umudun ve baharın çiçekleri açacak; kardeşliğin, bereketin ve kalkınmanın tohumları yeşerecek. 15 Mayıs’ta her ocak her fert, bambaşka bir ülkeye uyanacak. Çünkü, bir şey değişecek, her şey değişecek.” HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.