TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun'da kaza: Otomobil evin bahçesine uçtu

Samsun'da yoldan çıkan otomobilin evin bahçesine uçmasıyla birlikte kaza meydana geldi

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 18:55
Kaynak: İHA
Samsun'da kaza: Otomobil evin bahçesine uçtu

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, Samsun-Ordu karayolunun 39. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. Kaza, Burak Karaköse'nin (22) yönetimindeki 55 AHF 587 plakalı otomobilin yoldan çıkarak takla atması sonucu gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, otomobilin sürücüsü Karaköse'nin direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu araç, bir evin bahçesindeki garajın üstüne çarptı. Kazada otomobil hurdaya dönerken, çarptığı garajın çatısının çökmesi nedeniyle garajda park halindeki 55 TA 811 plakalı traktörde de hasar meydana geldi.

1 ÖLÜ, 1 YARALI

Olay yerine çağrılan ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan ağır yaralılar, Burak Karaköse ve Furkan Arı (19), tedavi altına alındı. Ancak, yapılan müdahalelere rağmen Burak Karaköse'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Karaköse'nin Çarşamba Gençlergücü Futbol Takımı oyuncusu olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer olayın tam nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Yaşanan kaza, trafik güvenliği konusundaki önemli sorunlara dikkat çekerken, benzer olayların önlenmesi için tedbirlerin artırılması talep ediliyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.