TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sabah 1 kaşık yiyen ayağa dikilecek! Vücudunuz demir dolacak

Yalnızca kahvaltıda bir kaşık tüketmeniz yeterli olacak. Bağırsaklarınızı makine gibi çalıştıracak bu ürün, vücudunuzu da demir deposu haline getirecek. İşte kahvaltıda bir kaşık tüketmekle mucizevi etki yaratan o besin…

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 11:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sabah 1 kaşık yiyen ayağa dikilecek! Vücudunuz demir dolacak

Demir eksikliği problemi yaşıyorsanız, tuvalete çıkmakta zorlanıyorsanız; mucizevi etkideki o besin tam olarak size göre! Kayısı reçeli içerisinde bulundurduğu mineraller, vitaminler ve lifler sayesinde sağlığınızı desteklemeye hazır. Antioksidanlar, C vitamini ve lif bakımından bir hayli zengin olan kayısı reçeli, bağışıklık sistemini güçlendirdiği gibi sindirim sistemine de büyük etki sağlıyor. Özellikle tüm uzmanlar tarafından; demir eksikliği yaşayan vatandaşlar için sabah kahvaltısında bir kaşık tüketilmesi şiddetle öneriliyor.

kayısı reçeli

Hem demir deposu hem düşük kalorili 

Sabah kahvaltılarında bir kaşık tüketildiği zaman vücudunuzu demir deposu haline getirecek olan kayısı reçeli, düşük kaloriye sahip olması sebebiyle şeker oranının da kontrol edilebilmesini sağlıyor. Kilo kontrolü yapmak vatandaşlar için ideal bir tatlı seçeneği olarak karşımıza çıkan kayısı reçeli, tamamen doğal tatlandırıcılarla hazırlandığından kaynaklı sağlığa herhangi bir zararı söz konusu değil. Doğal ve alternatif bir lezzet sunan kayısı reçeli, sindirime sağladığı etki sayesinde de vatandaşların bağırsaklarının düzenlenmesinde etkili oluyor.

C vitamini deposu

Kayısı reçelinin bir diğer mucizevi etkisi ise C vitamini bakımından oldukça zengin bir meyveyi içermesi. C vitamini düşüklüğü yaşayan vatandaşlar, kahvaltıda günde bir kaşık kayısı reçeli tüketmeleri durumunda vücuttaki C vitamini de dengeleyebilecek. Böylelikle bağışıklık sisteminin güçlenmesinde de büyük etki sağlayacak. Vücudun hastalıklara karşı direncinin artmasında da büyük etki sağlayacak c vitaminini, tamamen doğal bir kaynaktan almak sizlere kalmış.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.