TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KİT-VAK'lı çocuklara 23 Nisan sürprizi

Ege İş kadınları Derneği ve Kemik İliği Transplantasyon Merkezi ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, kanser tedavisi gören çocukları sevindirdi

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 07:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
KİT-VAK'lı çocuklara 23 Nisan sürprizi

ONURHAN ALPAGUT - Ege İş kadınları Derneği(EGİKAD) ve Kemik İliği Transplantasyon Merkezi ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı(KİT-VAK) üyelerinin Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören onkoloji hastası çocuklar için 23 Nisan öncesi bir etkinlik düzenledi. Gerçekleşen etkinlik kapsamında çocuklara parti düzenlendi ve palyaço bu partiye eşlik etti. EGİKAD Derneği Başkanı Betül Elmasoğlu'nun çocuklara hediyelerini dağıtmasından sonra gelen pastayı üfleyen çocuklar; kendilerini ziyarete gelen büyükleriyle birlikte çok mutlu olduklarını belirtti.

"ÇOCUKLAR BİZE ATAMIZIN EMANETİ"

EGİKAD başkanı Elmasoğlu düzenledikleri sosyal projeler kapsamında çocuklarla birlikte olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti: "Dernek olarak yaptığımız sosyal faaliyetlerde ebedi liderimiz Atatürk'ün bizlere emanet ettiği çocuklarımıza elimizden geldiğince sahip çıkmaya çalışıyoruz.Burada tedavi gören çocuklarımıza bir nebze olsun manevi olarak katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize. Umarım hepsinin tedavileri en kısa sürede pozitif sonuçlar verir ve sağlıklı bir yaşam sürerler."

"ÇOCUKLARLA OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ"

23 Nisan sebebiyle farklı etkinliklerle çocuklarla birlikte olarak onları mutlu kılacak özel anlar yaratmaya çalıştıklarını belirten KİT-VAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul, "Bugün de o günlerden biri. Onların mutlu olduklarını görmek bir ömre bedel. Aynı etkinliği birkaç gün arayla yine Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde  de düzenleyeceğiz. Vakfımız adına bayram etkinliğimizi özel kılan EGİKAD, Vefvef Palyaço, 4 Team organizasyon ve Sofra Grubu'na teşekkür ediyoruz. Tüm çocuklarımızın bayramını kutlar, tüm dünyaya sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.