TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi iki kanallı EMG (Elektromiyografi) cihazına kavuştu

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı, Hayırsever Vergi Ağıl'ın destekleriyle iki kanallı EMG (Elektromiyografi) cihazına kavuştu

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 07:30
Kaynak: İHA
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi iki kanallı EMG (Elektromiyografi) cihazına kavuştu

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Hayırsever Vergi Ağıl'a teşekkürlerini sunarak, "Bu başlangıç" diyerek, cihazın hayırlara ve güzel hizmetlere vesile olmasını diledi. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Canpolat da süreçte emeği geçenlere teşekkür ederek, "Niyet hayır, akıbet hayır. Bir hayır kapısı açıldığını düşünüyoruz. Hayırseverimiz İnşallah niyetinin karşılığını bulur. İnşallah kurumumuza değer katan bir ünite olur. Biz pediatrik nöroloji olarak iyi bir noktadayız. Belli bir süreç içerisinde EMG’de de iyi bir noktaya geleceğimizi umut ediyorum. Vergi Bey’in iki yıllık süreçte ne kadar fedakârlık yaptığını ben biliyorum. Kendisine teşekkür ediyorum. Yüreğine sağlık" ifadelerini kullandı.

Rektör Prof. Dr. Altun, Hayırsever Vergi Ağıl'a plaket takdiminde bulunarak, açılış kurdelesini Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Halil Kafadar, Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Canpolat ve Hayırsever Vergi Ağıl ile birlikte kesti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.