TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Egzamadan şikayetçi olan mutlaka denesin! Kaşıntıyı, dökülmeyi anında durduruyor

Egzama sorunu olan kişiler için uyarı niteliğinde haber geldi. Bu besinleri tükettiğiniz zaman siz de egzamadan kurtulabileceksiniz.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 11:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Egzamadan şikayetçi olan mutlaka denesin! Kaşıntıyı, dökülmeyi anında durduruyor

Elde ve ayakta oluşan egzamadan kurtulmak oldukça kolay. Egzamadan kurtulmak için siz de bazı besinleri tüketerek şifa bulabilirsiniz. Mutfağımızda uzun zamandır olan ve hemen her evde bulunan bu malzemeyi tüketerek veya sürerek siz de egzamadan kurtulabilirsiniz. Cilt sorunlarına etki etmesiyle bilinen bu yöntem ile siz de şifa bulabileceksiniz.  

Her evde bulunan bu beyaz dut kurusu egzamayı tamamen bitirmektedir. Siyaha göre daha fazla tüketilen beyaz dut kurusu egzamadan kurtulmanıza neden oluyor. Kaşıntıya ve kuruluğa karşı da etkili olan beyaz dut kurusunu tükettiğinizde siz de bu sorundan kurtulacaksınız. Egzamanın en çok bilinen sebeplerinden biri de stres ve alerjik hastalıklar olmaktadır. Cilt kuruluğuna, çatlamaya, şişliğe, deri döküntüsüne sebep olan egzama normal hayatınızı da olumsuz olarak etkilemekte. 

El Ve Ayaklarda Egzama Nasıl Geçer? 

beyaz kuru dut

Elde ve ayaklarda oluşan egzamadan kurtulmak için siz de cildinize dut kurusu uygulayabilirsiniz. Elbette kesin çözüm olmamakla beraber geçici süreliğine etki edecektir. Bu dut kurusu ile siz de şifa bulacak ve cildinize katkı sağladığını göreceksiniz. 

Yarım litre suya bir avuç kuru dut eklediğinizde suyu kaynatarak kuru duru içine ekledikten sonra 5 dakika kaynattıktan sonra soğuyunca egzamalı bölgeye sürebileceksiniz. Vücudunuzun farklı bölgelerinde yer alan egzamalı yerlere kuru dutu sürebileceksiniz. 10 dakika bekledikten sonra bölgeyi durulayabilirsiniz. Bu uygulamayı haftada 3 kez yaparak şifa bulabilirsiniz. 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.