TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağımsız Hekimler Birliği hekim hakları için mücadele ediyor

Bağımsız Hekimler Birliği, hekim haklarına yönelik mücadelede çözüm odaklı bir Tabip Odası'nın önemine vurgu yaparak, tüm hekimleri Tabip Odası çatısı altında bir araya getirme çağrısında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 08:00
Kaynak: İHA
Bağımsız Hekimler Birliği hekim hakları için mücadele ediyor

Bursa Tabip Odası'nın Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 10.30’da Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi Ortak Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek. 2024-2026 dönemi için yönetim kurulu, onur kurulu, denetleme kurulu üyeleri ile Türk Tabipleri Birliği Büyük Kongre Delegelerinin seçimleri ise 21 Nisan 2024 tarihinde saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında aynı yerde gerçekleşecek.

Seçimler öncesinde aday olan Bağımsız Hekimler Birliği, sağlık çalışanlarını desteklemeye çağırdı. Özveri ile hizmet veren hekimlerin giderek güç kaybettiğini ve maddi-manevi zorluklarla mücadele ettiğini belirten bir açıklama yaptı. Birlik, Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB) hekimleri güçlü bir şekilde temsil etmesi gerektiğini savunarak, TTB'nin mevcut politikalarının gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

Bağımsız Hekimler Birliği'nin değer ve hedeflerini açıklayan bir sözcü, Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin temel değerlerine bağlılık, tıp eğitiminin kalitesinin korunması, hekimlerin birlikte hareket etmesi ve hekim haklarının güvence altına alınması gibi önemli konuları vurguladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.