TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saatli, CHP'den milletvekili aday adayı

Cumhuriyet Halk Partisi Çeşme İlçe Kadın Kolları eski başkanı Gülseli Karakurt Saatli, milletvekili aday adayı başvurusunu yaptığını açıkladı. 

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2023 09:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Saatli, CHP'den milletvekili aday adayı

Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan Gülseli Karakurt Saatli, CHP Çeşme İlçe Örgütü'nde partililerle buluştu. CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar, Belediye Meclis Üyesi Özay Dinç, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Saatli, seçim dönemine girilmesi nedeniyle CHP İlçe Örgütü'ne bağışta da bulundu. 

YOLU AÇIK OLSUN

CHP İlçe Başkanı Kavasoğullar, çok kritik bir seçim yaşanacağını belirterek, gece gündüz demeden çok çalışarak bu seçimi kazanacaklarını vurgulayarak, "Partimizde milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bizim ilçemizden de gurur duyacağımız, eski Kadın Kolları Başkanımız Gülseli Karakurt Saatli, milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Kendisine başarılar diliyorum. Meclis'te Çeşme'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tamdır. İlçe örgütü olarak kendisine tam destek veriyoruz. Yolu açık olsun" dedi. 

CHP milletvekili aday adayı Saatli de bir konuşma yaparak, "Çeşme'de doğdum. İnşaat Mühendisi olarak çalıştım. Emekli olduktan sonra tekrar doğduğum, büyüdüğün güzel Çeşme'mize geldik. Çalışma hayatım ise şöyle geçti: Gölcük Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İnşaat Emlak Dairesi Başkanlığı'nda, İnşaat Kontrol Mühendisi, hakediş, kesin hesap, geçici, kesin heyetinde yer aldım. Daha sonra Ankara Deniz Kuvvet Komutanlığı İnşaat Emlak Dairesi Başkanlığı onay makamında, ihale dosya hazırlanması görevini yaptım. Ankara Millki Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Daire Başkanlığı kesin hesap ve onay makamında görev yaptım. İzmir'de, MSB. İnşaat Emlak Daire bAŞKANLIĞI Başkanlığı'nda keşif, proje, ihale dosya hazırlığı, kontrol şefliği, hakediş, kesin hesap, geçici ve kesin kabul heyetlerinde görev yaptım" diyerek çalışma hayatı hakkında bilgi verdi. 

ÜLKEMİZİN KURTULMASI ANCAK TEK ADAM YÖNETİMİNDEN KURTULMAKLA MÜMKÜN OLACAKTIR

Emekli olduktan sonra Çeşme'ye döndüğünü ve 2 dönem CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yaptığını belirten Saatli, "Eşim Gemi İnşaat ve Makina Yüksek Mühendisi, Çeşme'de doğmuş, büyümüş İbrahim Saatli. Bahadır ve Hasan adlı iki oğlum ve 4 torunum var. Laik, Demokratik Türkiye Cumhuriyetimiz, 100. yılında çok ciddi bir yol ayrımından geçiyor. Yıllardır gerici, sağ iktidarlar ve darbeci iktidarlarla yönetilen Türkiye Cumhuriyeti, uçurumun kenarına gelmiştir. Ülkemizin kurtulması ancak tek adam yönetiminden kurtulmakla mümkün olacaktır. 'Bağımsızlık benim karakterimdir' diyen aziz Atatürk'ümüzün bu sözlerinden ilham alarak hareket etmeliyiz" diye konuştu. 

TÜM ÇALIŞMALARIMDA EŞİTLİK, ÖZGÜRLÜK VE ADALET İLKELERİNDEN AYRILMAYACAĞIM

CHP Milletvekili Aday Adayı Gülseli Karakurt Saatli, konuşmasını şöyle tamamladı: "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, bu gerçekleri Cumhuriyet'imizin 100. yılında yapılan İzmir İktisat Kongresi'nde dile getirerek, CHP'nin hedeflerini belirlemiştir. Bu hedefler: demokrasi, üreten bir Türkiye, güçlü bir sosyal devlet ve sürdürülebilirliliktir. Sürdürülürlebilirliğin anahtarı; devlette liyakat, eğitim, demokrasi ve adalet olarak belirtilmiştir. İşte ben de bu hedefleri benimseyen bir kadın yurttaş olarak, yılmadan çalışacağıma inanarak milletvekili aday adayı oldum. Tüm çalışmalarımda eşitlik, özgürlük ve adalet ilkelerinden ayrılmayacağıma, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni canım pahasına koruyacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Başlıyoruz ! Geliyor gelmekte olan ! Birleşe birleşe kazanacağız !" HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.