TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Rüyada beyaz kedi görmek ne demektir?

Rüyalar bizlere hayatımız hakkında bir takım mesajlar vermektedir. Rüyada kedi görmek ne anlama gelir?

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2023 21:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Rüyada kedi görmek ne anlama gelir? Rüyada beyaz kedi görmek ne demektir?

Uyurken görülen rüyaların her biri farklı mesajlar içermektedir. Herkesin rüya gördüğü bilinmekle birlikte bazen bu rüyaların hatırlandığı bazen de hatırlanmadığı söylenmektedir. Rüyalar bizlere hayatımız hakkında bir takım mesajlar vermektedir. Rüyaların doğru bir şekilde yorumlanması son derece önemlidir.

RÜYADA KEDİ GÖRMEK

Rüyada kedi görmek; rüyayı gören kişinin bir düşmanı olabileceği anlamına gelir. Kişi, rüyada bir kedinin kendisine tısladığını görürse, düşmanını açık bir şekilde tanıdığı anlamına gelir. Kedi, kişinin gözlerinin içine bakıyorsa ve dişlerini gösteriyorsa dost sandığı bir kişinin kendisine düşman olduğuna işarettir.

RÜYADA YAVRU KEDİ GÖRMEK

Rüyada yavru kedi görmek; rüyayı gören kişinin hayatında gerçekleşebilecek büyük bir değişiklik ve yaşamında yeni bir yön anlamına gelmektedir. İlk başta değişikliği kabul etmekte zorlanabilirsiniz ama sonra bu değişiklik size mutluluk getirecektir.

RÜYADA SİYAH KEDİ GÖRMEK

Rüyada siyah kedi görmek; rüyayı gören kişinin hüzünlü bir haber alabileceği ile yorumlanmıştır. Ancak yaşanan olumsuzluklar uzun vadede yerini olumlu gelişmelere bırakacaktır.

RÜYADA BEYAZ KEDİ GÖRMEK

Rüyada beyaz kedi görmek, rüyayı gören kişinin kendini savunmasız veya karışık hissettiği anlamına gelebilir.

RÜYADA KEDİNİN DOĞUM YAPTIĞINI GÖRMEK

Rüyada kedinin doğum yaptığını görmek, rüyayı gören kişinin kendine yeni bir hayat kuracağına işarettir. Bunun yanında kedi doğurmasını müjdeleyici rüya olarak yorumlayan tabirciler de vardır.

RÜYADA GRİ KEDİ GÖRMEK

Rüyada gri kedi görmek, rüyayı gören kişinin son dönemde hayatının çalkantılı bir süreçte olduğu anlamına gelebilir. Kısa vadede yaşanacak olan olumsuzluklara rağmen ilerleyen dönemde bu olumsuzlukların hayra döneceğine işaret eder.

RÜYADA SARI KEDİ GÖRMEK

Rüyada sarı kedi görmek, rüyayı gören kişinin hasret çekmesi anlamına gelmektedir. Rüya sahibi kısa zaman içinde seyahate çıkacak ve bu sebeple sevdiklerinden uzak kalarak hasret çekecek olabilir. Bunun yanında sarı kedi kız çocuğuna da işaret edebilir. Çocuk planı yapan rüya sahibi, yakın zamanda kendini sevindiren haberi alabilir.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.