TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havalı Tabanca ve Airsoft Tabanca Arasındaki Farklılıklar

null

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2022 12:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Havalı Tabanca ve Airsoft Tabanca Arasındaki Farklılıklar

Havalı tabanca ve Airsoft tabanca arasında ne tür farklılıklar olduğu hemen her silah meraklısı için özel bir konudur. Görsel anlamda birbirine çok benzeyen silahlar teknik anlamda büyük farklılıklara sahiptir. Bu nedenle de havalı tabanca ve Airsoft tabancalar arasındaki farkları değerlendirmek çok çok önemlidir. İşte iki silah seçeneği arasındaki farklar ve bu konu hakkında bilmeniz gerekenler!

Airsoft Tabanca Nedir?

Airsoft, bir simülasyon oyunu olarak bilinen Paintball benzeri strateji oyunlarından bir tanesidir. Paintball ile kıyaslandığında daha karmaşık ama daha eğlenceli olan bu oyunun ateşli silahlar kullanılarak gerçekleştirilmesi söz konusu. Bu nedenle de oyun daha gerçekçi bir hal almaktadır. Simülasyon oyunu sırasında kullanılan silahlar Airsoft Tabanca ve Airsoft Tüfek olarak adlandırılmaktadır. Plastik mermi ile profesyonel atış hissi uyandıran Airsoft Tabanca modelleri sayesinde pek çok özel deneyimi yaşamak mümkündür.

Havalı Tabanca Nedir?

Havalı silahların bir parçası olarak Havalı Tabanca; uzun yıllardır var olan silah seçenekleridir. Güçlü atış performansları ve uzun menzilleri sayesinde ateşli silahlara daha yakın seçeneklerdir. Atış esnasında kullanılan merminin çelik olması ve mermi itişini sağlayan sistemin CO2 tüple çalışması çok çok önemlidir. Bu nedenle de Havalı Tabancalar modelleri Airsoft Tabanca modellerine kıyasla daha özeldir.

Airsoft Tabanca ve Havalı Tabanca Arasındaki Farklar

Siz de silahlara olan merakıyla bilinen biriyseniz Airsoft Tabanca ve Havalı Tabanca arasındaki farkları değerlendirmek durumundasınız. Böylelikle size en uygun seçeneklerden faydalanma şansını elde edebilirsiniz. İşte bir havalı tabanca ve Airsoft tabanca arasındaki farklar!

  • Havalı tabancalar daha güçlü ve uzun menzilli atışlar yapmada öne çıkar. Ancak Airsoft tabanca için atış performansı ancak kısa mesafede iyidir.
  • Havalı tabancaların atış esnasında kullanılan mermi özellikleri ve gücü nedeniyle yaralayıcı olması mümkündür. Fakat Airsoft tabancalar yaralayıcı değildir.
  • Havalı tabancalar genellikle uygulama ve eğitim amaçlı kullanılırken Airsoft Tabanca modelleri simülasyon oyununda kullanılmaktadır.
  • İki ürün de CO2 tüpüyle çalışsa da mekanizma farklılığı nedeniyle atış gücü ve performansında ciddi farklılıklar ortaya çıkmaktadır.
  • İki tabancanın da etki mesafesi ve özelliği farklı olduğundan atış esnasında çeşitli önlemler almak gerekmektedir.

Farklılıkları genel manada bu şekilde olan Havalı Tabanca ve Airsoft Tabanca modelleri arasında farklılıkların en büyüğü fiyatlarda ortaya çıkar. Bu nedenle de tabancaları değerlendirirken fiyatlarını da dikkate almak gerektiği unutulmamalıdır. Siz de bir Airsfot Tabanca ya da Havalı Tabanca satın almak istediğinizde fiyatları titizlikle değerlendirmeye koyulmalısınız. Böylelikle sonuç sizin için daha tatmin edici olacaktır. Kampsetiairsoftvekampseti havalı tabanca olarak size sunduğumuz kaliteli çözümlerden faydalanmaya hemen başlayabilirsiniz. Böylelikle satın aldığınız ürünlerin avantajını da yaşayabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.