TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İZELMAN’lı küçükler şaşırttı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Anaokulları, Kreş ve Etüt Eğitim Merkezleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenledikleri gösterilerle izleyenleri mest etti

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2014 07:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İZELMAN’lı küçükler şaşırttı

ÇOCUKLAR CUMHURİYET’İN ÇİÇEKLERİ

 

Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde coşku içinde düzenlenen kutlama programına miniklerin velileri büyük ilgi gösterdi. İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, “Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’ı hep birlikte kutluyoruz. Ulu Önder’in bize emanetini, bilim ve akılla yoğrulmuş çocuklar yetiştirerek koruyoruz. Cumhuriyet’in çiçekleri olan çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum” dedi.

 

YETİŞKİNLERE TAŞ ÇIKARTTILAR

 

İZELMAN Anaokulları, Kreş ve Etüt Eğitim Merkezleri’nde eğitim gören 4 ve 5 yaş grubu sevimli minikler, sundukları gösterilerle yetişkinlere taş çıkardı. İspanyol, Roman, Mısır ve Hint danslarından örnekler sunan öğrenciler tüm hünerlerini sergiledikleri programda, izleyenlerden büyük alkış aldı. Dansların ardından minikler, canlandırmalarla ‘Atatürk ve Çocuk’, ‘Kurtuluş ve Devrimler’, ‘TBMM’, ‘Atatürk ve Bilim’, ‘Atatürk’ün Sanata Verdiği Önem’ temalı drama gösterileri sundu. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.