TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Irmak’ı dostları yalnız bırakmadı

İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak’ın vefat eden amcası ve kayınbabası için okutulan mevlitte, dostları Irmak’ı yalnız bırakmadı

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2014 08:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Irmak’ı dostları yalnız bırakmadı

HAKANA KARACA

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak’ın geçtiğimiz günlerde vefat eden amcası ve kayınbabası için mevlit okutuldu. İMAF binasındaki mevlide federasyona bağlı derneklerin başkanlarının yanı sıra İzmir Mardinliler Vakfı Başkanı (MARVAK) Rasim Kahraman, OTOKENT Başkanı Yılmaz Akın ve kalabalık bir topluluk katıldı.

İMAF Genel Başkanı Irmak’ın, 72 yaşında vefat eden amcası ve kayın babası Hacı Beşir Irmak, federasyonda okutulan mevlitte anıldı. Taziyeleri burada da kabul eden Irmak’ı, mevlit okumak için gelen Mardinli din adamları da yalnız bırakmadı.

Duaların ardından mevlit yemeği yenildi ve konuklar Irmak ve ailesine tekrar sabır diledi. Mevlide vefat eden Beşir Irmak’ın Almanya’da yaşayan çocukları da katıldı.

İMAF Genel Başkanı Irmak, mevlide gelen hemşerilerine ve dostlarına teşekkür ederek, “Burada bulunmak dayanışmamızı ve geleneğimizi yaşatmaktır. Sevinçli günlerde olduğu kadar acılı günlerde de yan yana olmak önemlidir. Tüm hemşerilerimden ve dostlarımdan Allah razı olsun” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.