TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cemil Tugay'dan Tunç Soyer’e sitem

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, aynı partiden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Tunç Soyer'e sitem etti

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 10:11
Kaynak: HABER MERKEZİ
Cemil Tugay'dan Tunç Soyer’e sitem

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, aynı partiden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Tunç Soyer'e sitem etti. NOW TV’de konuşan Tugay, Tunç Soyer’in kendisiyle fotoğraf vermek istemediğini söyledi.

“Biz rakip değiliz” diyerek Tunç Soyer’e sitem eden Cemil Tugay, şunları söyledi:

“Soyer ile görüştüm, randevu talep ettim. Görüştüm, açık yüreklilikle düşünceleri söyledim, fotoğraf çekilmek istedim, kabul etmedi. Üzüldüm. Henüz istenen desteği göremiyorum. Biz rakip değiliz. Aynı partinin halef selef belediye başkanlarıyız. İnşallah İzmirliler seçerse devam edecek. Tunç Bey ile çok iyi bir hukukumuz vardı. Bizde bıraktığı bir şey var. Burada olmamamızın nedeni CHP’nin dünya görüşünü, dünyaya sunacağı güzellikleri sunmaktır. O gün bir yanlış anlama olasılığı da oldu. Tunç Başkanın İstanbul’da çalışmasına tepki göstermedim. Fırsatım olsa ben de gitsem. Sitemim yanımda olamamasıydı. Bu dönemde Ekrem Başkanın başarısı önemli ve onun yanında olması desteklediğim bir şey. O gün duygusal tepki verdim. Bizim yapmamız gereken; asıl işi yapmamız gerekiyor. Tunç Başkan ile ilgili değil parti içinde yarışı bir şekilde partinin başarısına katkı koymak yana başarısızlığına yol açmaya çalışmak gibi çalışmaların olmasına üzülüyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.