TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka saha avantajını kaptı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında Pınar Karşıyaka, Türk Telekom'u yenerek seriyi 1-1 yaptı ve saha avantajını ele geçirdi

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2023 20:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pınar Karşıyaka saha avantajını kaptı

HÜSEYİN DEMİR 

Ankara Spor Salonu’nda nefesleri kesen mücadelede Pınar Karşıyaka maçın başından sonuna kadar oyunun üstünlüğünü elinde tuttu. Türk Telekom son çeyrekte geri dönse de İzmir ekibi deplasmandan 92-81'lik skorla galibiyetle ayrıldı. Pınar Karşıyaka seriyi 1-1'e getirdi ve saha avantajını ele geçirdi. Türk Telekom-Pınar Karşıyaka serisinde 3’üncü maç, 8 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak. 

DELGADO 25 SAYI, 7 RİBAUND 
Türk Telekom’da Jerian Grant 26 sayı, 7 asist ile mücadele etti. Tony Taylor 21 sayı, 5 ribaundla takımına katkı verdi. Axel Bouteille 11 sayı, 3 ribaund, Tyrique Jones 8 sayı, 8 ribaund ile oynadı. Pınar Karşıyaka’da Angel Delgado 25 sayı, 7 ribaund, 3 asistlik performansıyla maça damga vurdu. Vitto Brown 16 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile galibiyette önemli rol oynadı. Braian Angola 18 sayı, 5 ribaund, 4 asistle takımına katkı verdi. Errick McCollum 12 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile mücadele etti. 

UFUK SARICA: EKİBİMİ KUTLUYORUM 
Ufuk Sarıca maçtan sonra şu açıklamalarda bulundu: "Maçtan önce de söylemiştim. Kazanırsak da bir şey değişmeyecek, kazanılması gereken iki maç daha var. Bence üçte biten serilerin en önemli maçı, 3. maçtır. 2-0 mağlup olsanız da, önde olsanız da kazanmak zorundasınız. 1-1 gidersek de öyle. Dolayısıyla iki gün sonra oynanacak maça dinlenip, konsantre olup çıkmaya çalışacağız. Bütün ekibimi kutluyorum. Türk Telekom da iyi oynadı, onları da kutluyorum ama sanırım özellikle son çeyrek biz daha canlıydık, iyiydik."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.