TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Cup 2023 başlıyor: Pınar Karşıyaka'nın ev sahipliğinde basketbol şöleni

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 2023-2024 sezonu başlamadan önce geleneksel olarak düzenlenen "Pınar Cup turnuvası" Pınar Karşıyaka'nın ev sahipliğinde başlıyor. Peki, Pınar Cup 2023 ne zaman başlıyor? Turnuvada hangi takımlar var? Pınar Cup maç programı nasıl? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 11:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pınar Cup 2023 başlıyor: Pınar Karşıyaka'nın ev sahipliğinde basketbol şöleni

Pınar grubunun organize ettiği Pınar Karşıyaka'nın ev sahipliğinde düzenlenen "Pınar Cup 2023" heyecanı başlıyor. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen basketbol turnuvasını İzmirli basketbol severler yakından takip edebilecek. Karşıyakalı taraftarlar, merakla ve heyecanla beklediği Pınar Karşıyaka'nın maçlarını Pınar Cup'ta izleyebilecek. Yeşil kırmızılılar bu sezon yeni kadro yapılanması, yeni transferlerle taraftarlarını heyecanlandırıyor.

Birbirinden değerli takımların yer aldığı turnuvada Pınar Karşıayaka, Manisa BBSK, BC Prometey takımları mücadele edecek. Geçen yıl düzenlen Pınar Cup'ta Prometey şampiyon olmuştu. Müsabakalar 21-22 Eylül tarihlerinde Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda oynanacak.

Pınar Cup 2023 başlıyor (1)

PINAR KARŞIYAKA İDDİALI

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde 2022-2023 sezonunda final oynayan Pınar Karşıyaka şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştı. Anadolu Efes'e final serisinde kaybdeden yeşil kırmızılılar bu sezon şampiyon olmak istiyor. Karşıyaka Spor Kulübü'nde yeni başkan, yeni yönetim ve yeni transferlerden sonra basketbolda değişime giden yeşil kırmızılılar yeni sezonda şampiyonluğu hedefliyor.

Ufuk Sarıca'nın öğrencileri sezon hazırlıklarına devam ederken Antalya'da TÜBAD tarafından düzenlenen İsmet Badem Turnuvasında şampiyon olan Karşıyaka, Pınar Cup'ta rakiplerine karşı önemli sınava çıkacak. Kelan Martin,  Vernon Carey transferleriyle dikkatleri üzerine çeken Karşıyaka, 2023-2024 sezonunda yine şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösteriliyor.

MANİSA: AVRUPA’YI HEDEFLİYOR

Ahmet Kandemir yönetiminde Manisa Büyükşehir Belediye Spor, 2022-2023 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde orta sıralarda yer almıştı. Bu sezon ise yeni kadro yapılanması ve yeni antrenör ile yola çıkan "Potanın Tarzanları" Avrupa'yı hedefliyor. Potanın Tarzanları Muradiye Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı takım, yeni sezonun son hazırlık maçlarını da bu hafta oynayacak. Potanın Tarzanları, Pınar Cup’ta ilk önce Pınar Karşıyaka ile 21 Eylül Perşembe saat 19.30’da oynayacak. Manisa BBSK, 22 Eylül Cuma günü ise turnuvadaki son maçında Prometey ile yine saat 19.30’da karşı karşıya gelecek.

21 Eylül Perşembe

19.30 Pınar Karşıyaka - Manisa B.Ş.B.

22 Eylül Cuma

19.30 Manisa B.Ş.B. - BC Prometey

23 Eylül Cumartesi

15.00 Pınar Karşıyaka - BC Prometey

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Pınar Karşıyaka'ya transfer olacaktı! Kayıp aranıyor: Runo Caboclo nerede?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.