TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Partiler bu sloganlarla oy toplayacak

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlere hazırlanırken, seçim çalışmalarına hız kazandıran partiler miting alanlarında seçmenlerine bu sloganlarla seslenecek

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2023 10:54
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Partiler bu sloganlarla oy toplayacak

KEMAL ÖZKURT

Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala partilerde hareketlilik arttı. Partiler yürüttükleri seçim kampanyalarında, miting alanlarını dolduran kalabalıklara yapacakları konuşmalar da vaatlerini sıraladıktan sonra partilerin ve ittifakların seçim sloganlarını atarak oy toplamaya çalışacak.

TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN DOĞRU ZAMAN DOĞRU ADAM

AK Parti kampanya sürecinde adaylarca kullanılacak; afiş, billboard, broşür, araç giydirme, kartvizit, pankart, sosyal medya ve sahne tasarımlarını belirlendi. 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi çalışmalarına hız kazandıran AK Parti ekibi seçimlerinde, "Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam" ve "Doğru adımlarla yola devam" sloganlarını kullanacak. Öte yandan, aday broşürlerinin ön yüzünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Kalbimizden inancı, yüreğimizden cesareti, bileğimizden gücü, sırtımızdan teri hiç eksik etmeden durmaksızın çalışacağız. Bu memleket için doğru işler yapacağız, doğru olacağız" sözü ile fotoğrafı yer alacak.

TÜRKİYE HAKKINI ALACAK

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi 14 Mayıs genel seçimlerine hızlı bir giriş yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi, miting alanlarını dolduran vatandaşlara “Türkiye hakkını alacak" sloganıyla seslenerek seçim kampanyası yürütecek. Ayrıca, "Birleşe birleşe kazanacağız" vurgusuyla ittifakı öne çıkarmayı hedefliyor. Öte yandan parti kampanyayı özelleştirerek her şehir için farklı kampanyalar yürütecek ve vekil adaylarının kentlerine özgü kampanya materyalleri ve sloganları hazırlayacak.

AZİZ MİLLETİM SIRA SENDE

Cumhur İttifakı üyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 14 Mayıs seçim çalışmalarına hız kazandırdı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da partilerinin hedeflerini ve sloganı belirlendi. MHP'nin seçim sloganını açıklayan Bahçeli, "Cumhur İttifakı’na verilen her oy Türk ve Türkiye Yüzyılına destek, zalimlere tepki, teröristlere ceza, huzura davet, bereket ve güvenliğe çağrıdır. Nihayetinde ve nitekim 2023 seçimlerinde kullanacağımız ana sloganla sesleniyorum: “AZİZ MİLLETİM SIRA SENDE" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE TARİH YAZACAK

İYİ Parti 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için sosyal medyada etkili kampanyalar yürütmeye devam ediyor. Ahlak, ekonomi, deprem, mülteci, terör ve demokrasi” temalarının işlendiği videoları sosyal medyada izlenme rekorları kıran İYİ Parti'nin seçim sloganı ise tüm afiş ve billboardlarda kullanılan "Türkiye tarih yazacak” sloganı oldu.

NE SAĞDAN NE SOLDAN, ATATÜRK'ÜN YOLUNDAN

Atatürkçülüğü benimseyen bir parti olarak 14 Mayıs seçimlerinde yerini alan Memleket Partisi, siyasi pozisyonunu sol veya sağ olarak konumlandırmamaktadır. Partinin miting alanlarında atacağı sloganlarından birisi "Ne sağdan ne soldan, Atatürk'ün yolundan" olarak belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.