TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ölüdeniz'de dev Türk bayraklı 19 Mayıs kutlaması

Ölüdeniz Kumburnu'nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bin metrekarelik Türk bayrağı açıldı

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 14:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ölüdeniz'de dev Türk bayraklı 19 Mayıs kutlaması

Fethiye'de çeşitli kurumların işbirliği ile anlamlı bir 19 Mayıs etkinliği gerçekleştirildi. Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Kumburnu Plajı'nda gerçekleştirilen etkinlikte bin metrekarelik dev Türk bayrağı açıldı. Havadan da görüntülenen dev Türk bayrağı vatandaşların beğenisini topladı. Ayrıca etkinlik çerçevesinde ressam Günsenin Günel'in yaptığı 15 resim su altında sergilendi. Serbest dalış dünya rekortmeni milli sporcu Devrim Cenk Ulusoy ile dalgıçların su altında görüntülediği, ziyaretçilerin de izleyebildiği resimlerin satışından elde edilecek gelir ise depremzedelere bağışlanacak.

BİN METREKARELİK BAYRAK AÇILDI
Plaj Müdürü Burak Ardahan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı bin metrekarelik bayrak açarak kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Günsenin Günel ise daha önce yaptığı sergilerinden elde edilen geliri köy çocuklarının okumaları için bağışladığını anlattı. Resimlerinin konusunun deniz altı olduğunu, elde edilecek gelirin de depremzedelere bağışlanacağını dile getiren Günel, "Buraların temiz kalıp korunmasını da hedefliyoruz. Bu Fethiye'de bir ilk. Dünyaca ünlü Ölüdeniz lagününde ilki yapmanın gururunu yaşıyoruz. İnşallah ses getirir ve birilerine yararı olur" dedi. İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.