TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerin test ölçümleri tamam

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında 9 bin 896 3’üncü sınıf öğrencilerine yönelik test ve ölçümleri yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 07:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Öğrencilerin test ölçümleri tamam

Afyonkarahisar'da 2022- 2023 eğitim öğretim yılı Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı toplantısı Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde konferans salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Şube Müdürü Medeni Buğra, Spor Şube Müdürü Adil Kamberoğlu, İlçe Şube Müdürleri, Gençlik Spor İlçe Müdürleri ve öğretmenler katılımıyla yapıldı.

GEREKLİ DESTEĞİ VERECEKLERİNİ AÇIKLADI
Toplantı Sünnetci 'nin açılış konuşması ile başladı. Sünnetçi, konuşmasında Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde öğrenciler için gerek ulaşım gerekse sportif faaliyetlere yönelik ekipman desteğinin verileceğini açıkladı.
Toplantı, Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme kapsamında yapılacak olan ölçümlerin kriterleri hakkında sunumların yapılması ve ardından soru-cevap kısmının da tamamlanması ile sona erdi. İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.