TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğan kararını verdiğini duyurdu

Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda ATA İttifakı'nın aday olarak gösterdiği Sinan Oğan, Ankara'daki bir otelde basın toplantısı düzenleyecek

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2023 20:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Oğan kararını verdiğini duyurdu

Oğan Twitter'dan açıklama yaptı. Oğan şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu ile ilgili tutumumuzu yarın saat 17.00’da düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile açıklayacağız. Yaptığımız istişarelerin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yarınki görüşmeler ve istişareler de tamamlandığında artık kararımızı netleştirip, bunu Türk milletinin aziz evlatları ile paylaşmış olacağız. Kararımızı herhangi bir saikle değil, Türk milletinin geleceği, ülkemizin birlik ve bütünlüğü ile istikrarının önemli olacağını, ayrıca meselelere farklı beklentiler ile değil, ilkeler bazında baktığımızın da bilinmesini isteriz."

Oğan'ın siyasi parti genel başkanının attığı tweet'leri retweet etmesi dikkat çekti. Oğan, önce Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan ardından da Vatan ve Hürriyet Partisi Kurucu Genel Başkanı Yalçın Doğan'ın tweetlerini retweet'ledi.

Neşen Doğan tweet'inde, "Ülkem Partisi Olarak ATA İttifakı ve Sayın Sinan Oğan'ın yanında dimdik ayakta. Ama yalpa yapanlar menfaate düşenler ortada. En doğru kararı Sinan Oğan 'la birlikte vereceğiz" yazdı.

"Son kararı Sayın Oğan bizzat kendisi açıklayacak"

Yalçın Doğan ise, "Sayın Sinan Oğan ile Bağımsız Adaylığı sürecinde birlikte çalışmaya başladık. Sonrasında Ata İttifakı Cumhurbaşkanlığı sürecinde de bizler Vatan ve Hürriyet Partisi olarak iki yıllık süreç içerisinde kendisi ile ilk görüşmemizde ne söylediysek o söz üzre durduk, aynı şekilde de Sinan Bey’de ilk gün ve bugün aynı noktada, bizler gerek imza sürecinde gerekse de seçim sürecinde kendisinin yanında olarak destekledik. Gelinen noktada seçim ikinci tura kaldı ve belirleyici bir noktaya ulaşıldı… 22/05/2023 günü saat 17:00 da süreçle ilgili son kararı yine Sayın Sinan Oğan bizzat kendisi açıklayacaktır. Açıklanacak olan kararın Devletimiz ve Milletimiz için hayır getirmesini dilerim." diye tweet attı. MEDYATAVA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.