TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O vekillerden veda mesajı

CHP’de 28. Dönem Milletvekili aday listeleri belli olurken İzmir’de milletvekili olan ancak listeye adı yazılmayan vekillerden veda mesajları gelmeye başladı

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2023 12:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
O vekillerden veda mesajı

HABER MERKEZİ

CHP’de 28. Dönem Milletvekili aday listeleri mesaisinin sona ermesiyle birlikte İzmir’in vekil adayları listesi de belli oldu.

Kulislere sızan listede büyük oranda değişim göze çarparken mevcutta İzmir milletvekili olarak görev yapan Atila Sertel, Tacettin Bayır, Kani Beko, Kamil Okyay Sındır, Özcan Purçu ve Bedri Serter’in listede yer almaması dikkat çekti.

Öte yandan; vekillik listesine adı yazılmayan CHP’li vekillerden veda mesajları gelmeye başladı. Vekiller, aday olmasalar dahi seçimler için tam performans çalışma sözü verdi.

Tacettin Bayır: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı olarak rekor oyla seçmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Halkın iktidarına az kaldı. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı olarak rekor oyla seçmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Halkın iktidarına az kaldı.

Atila Sertel: 26 ve 27. Dönem CHP izmir Milletvekili olarak halkımıza, kentimize hizmet etmek için var gücümle çalıştım. Bundan böyle de çalışacağım. Bu bir bayrak değişimidir. Partimiz yönetimince atanan milletvekili adayı arkadaşlarımızın en çoğunu Ankara’ya göndermek, sevgili Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçtirmek için çok çalışacağım. Çocuklarımıza ve torunlarımıza yaşanılır bir ülke bırakmak için hep birlikte mücadeleyi yükseltmek gerekir. Kamuoyuna saygılarımla duyururum.

Kani Beko: Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapıncaya ve Millet İttifakı’nı da iktidara taşıyıncaya kadar demokrasi mücadelesinde son nefesimize kadar; dün olduğu gibi bugün de çalışmaya devam edeceğiz. Başta İzmir olmak üzere tüm adaylarımıza başarılar dilerim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.