TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nazarköy’ün Nazar Boncuğu AB Projesinde yer alacak

AK Parti iktidarında verilen tüm sözlerin yerine getirildiğini hatırlatan Bölünmez; “EYT’de ‘Yaşa takıldık, olmayacak’ diyenler vardır. Ama Cumhurbaşkanımız söz verdi, düzenleme yapılacak” dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2023 12:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Nazarköy’ün Nazar Boncuğu AB Projesinde yer alacak

AK Parti İzmir Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi’ne yönelik saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Partisinin Kemalpaşa ve Bornova teşkilatlarını ziyaret eden AK Partili Çankırı, partililerine “Gümbür gümbür sahada olun.” talimatını verdi.

ŞEHİT ANNESİNDEN MİLLET İTTİFAKINA SERT SÖZLER
Çankırı, 2006 yılında Tunceli Pülümür’de şehit düşen Jandarma Er İlhan Sağlam’ın annesi Kısmet Sağlam’ı Kemalpaşa’daki evinde ziyaret etti. Şehit annesi millet ittifakına yüklenerek, “Şimdi hepsi bir olmuş Erdoğan’a karşı. Bizim terör sözcüleriyle masalara oturanlarla işimiz yok. Bu millet neyin ne olduğunu iyi biliyor. Allah’ın izniyle 14 Mayıs gecesi 4 metrelik bayrağımızı buradan dalgalandıracağım.” dedi. Ceyda Bölünmez Çankırı da iktidarlıkları süresince şehitlerin kanının yerde kalmadığını, girilmedik in bırakmadıklarını hatırlatarak; “Bu millet terör sevicilerle yan yana omuz omuza gelenleri asla unutmayacaktır. Bu seçim artık parti seçimi olmaktan çıktı. Bu seçim milli şuur seçimidir. Sandık, teröre geçit vermeyecektir.” dedi.

NAZARKÖY’E MÜJDE!
Kemalpaşa Nazarköy’de temaslarını sürdüren Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, nazar boncuğu yapımının unutulmaya yüz tutmuş meslekler arasında olmasını engellemek adına, bölgede halk eğitim merkezi kurmak istediklerini ve Avrupa Birliği (AB) projesiyle desteklemek istediklerinin müjdesini verdi. Esnafla ve vatandaşlarla sohbet eden Çankırı’ya isminin yazılı olduğu nazar boncuğu ve şans getirmesi dileğiyle bileklik hediye edildi. Kemalpaşa Erzurum İspirliler Derneği’nde konuşan Çankırı, “Karşımızda olmaması gereken tüm bileşenler birleşmiş vaziyette. Tek amaçları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı göndermek. Biz zor bir yerde siyaset yapıyoruz. Bu seçimde partimizin de Cumhurbaşkanımızın da desteklenmesi gerekiyor” diye konuştu. Nazarköy’de esnaf ziyareti sırasında yaşanan ekonomik krizin küresel olduğuna dikkat çeken esnaf Yasin Güntay, “Bugün iki evim, arabam ve dükkanım var. Bunlar sevgili Cumhurbaşkanımızın sayesinde oldu. Evet bir kriz var ancak bu kriz dünya genelinde. Bunu sadece Türkiye geneline yaymak yanlıştır” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ VERDİĞİ HER SÖZÜ YERİNE GETİRDİ
AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı’nda teşkilatla bir araya gelen ve burada konuşan Ceyda Bölünmez Çankırı, 6 Şubat depreminin travmasının toplum olarak aşılacağını, 20 yıllık iktidarlıklarında verilen her sözün tutulduğuna dikkat çekti.  Depremin olduğu ilk günden bu yana hükümet olarak öz eleştirilerde de bulunduklarını anlatan Çankırı; “Asrın felaketini yaşadık. Elbistan’da 21 gün kaldım.  Cumhurbaşkanımız sahaya indiği zaman depremzedelerimize ‘1 yıl içinde evlerinize yerleştireceğiz’ dediklerinde kimse buna şaşırmadı. Çünkü verilen her söz yerine getirildi. Bakın şimdilerde gündemde olan ‘EYT’de yaşa takıldık, olmayacak’ diyenler vardır. Ama Cumhurbaşkanımız söz verdi düzenleme yapılacak” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.