TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nar Çiçekleri mezuniyet heyecanı yaşadı

‘Cumhuriyetimizin 100.yılı’ temasıyla hazırladıkları gösterileri sunan minik mezunlar, izleyenlerden büyük alkış aldı

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2023 07:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Nar Çiçekleri mezuniyet heyecanı yaşadı

Narlıdere Belediyesi’nin Başkan Ali Engin’in 2019 yılında göreve gelmesiyle hayata geçirdiği Nar Çiçekleri Anaokulları’nda mezuniyet sevinci yaşandı. Nar Çiçekleri Anaokulları’nın Narlı, Çatalkaya ve Yaşar Kemal şubelerinde eğitim gören 5 yaş grubu 75 minik öğrenci, ilk kez kep fırlattı. Nar Çiçekleri için Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen mezuniyet törenine Başkan Ali Engin, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, belediye bürokratları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gecede mezun olan öğrenciler, ‘Cumhuriyetimizin 100.yılı’temasıyla hazırladıkları gösterileri sundu.

Nar çiçekleri mezuniyet (7) (Özel)

Barkovizyon gösterisi ile başlayan gecede dans, drama oyunları ve jimnastikteki yeteneklerini gösteren minikler, kendilerini izleyenlerden büyük alkış aldı. Vatandaşların ve miniklerin ailelerinin büyük ilgi gösterdiği gecede, İzmir Marşı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Fazıl Say’ın katkılarıyla hayata geçirilen 100. Yıl Marşı’nın söylendiği anlarda coşku doruğa çıktı.

Nar çiçekleri mezuniyet (1) (Özel)

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Nar Çiçekleri Anaokulları ile vatandaşlara verdikleri sözü tutmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Göreve başlamamızın ardından çok kısa sürede Nar Çiçekleri Anaokullarımızı hayata geçirdik. Başarılması zor bir konuydu. Bunu hep birlikte başardık. Tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yüzünü bilime dönen, sanatı ve sporu seven nesiller yetiştirdiğimiz Nar Çiçekleri Anaokullarımızdan mezun olan evlatlarımızı tebrik ediyor, hocalarımıza ve ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“BİR ADIM BİLE GERİ ATMAYACAĞIZ”

Başkan Engin bu yıl Cumhuriyetin 100.yılını kutladıklarını belirterek, “29 Ekim’de daha görkemli törenler gerçekleştireceğiz. Bizlerin ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma mücadelesi her zaman devam edecek. Kadınlara daha çok hak verme, çocuklarımızı daha güzel günlere götürme ve fırsat eşitliği yaratma mücadelemiz hiçbir zaman bitmeyecek. Bir adım bile geri atmadan bu mücadeleyi hep beraber vereceğiz. Çok yakında Ilıca Mahallemizde de yeni anaokulumuz açacak, 300-350 öğrenci kapasitesine ulaşacağız. Sizin desteğinizle bu işi hep beraber başardık. Narlıdere Belediyesi bu işi çok daha büyüterek daha ileri götürecek. Yoksul, zengin gözetmeksizin okul öncesi eğitimi çok daha yüksek seviyelere çıkarmalıyız. Çünkü çocuklar, zeka ve kişilik gelişiminin büyük bir bölümünü 7 yaşına kadar tamamlıyor. Bilim insanı yetiştirmeye, iyi insan yetiştirmeye çok küçük yaşlardan itibaren başlamamız gerekiyor. Bugün burada olan çocuklar inanıyorum ki gelecekte insanlık adına çok faydalı işler gerçekleştirecekler” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Nar çiçekleri mezuniyet (5) (Özel)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.