TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD İzmir'den Elbistan’da gönül sofraları

Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremler sonrasında yaraları sarmak için seferber olan MÜSİAD İzmir Şubesi, afet bölgesindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2023 10:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
MÜSİAD İzmir'den Elbistan’da gönül sofraları

MÜSİAD İzmir Şubesi, Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremler sonrasında yaraları sarmak için afet bölgesindeki çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar hakkında açıklama yapan MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur; “Depremin yaşandığı ilk andan itibaren MÜSİAD Genel Merkezimiz tarafından oluşturulan Kriz Masası yönetiminde ve AFAD koordinasyonunda MÜSİAD İzmir üyelerimizin destekleri ile Kahramanmaraş’ta kurduğumuz lojistik merkezle bölge için seferber olduk” dedi.


DEPREMZEDELER İLE İFTAR
MÜSİAD’ın sadece iş insanlarını değil, gönülleri de buluşturan ve ülkemiz için sorumluluk üstlenen bir yapıya sahip olduğunu belirten Temur; “Ramazan ayı boyunca, Elbistan’da kurulum çalışmaları devam eden MÜSİAD Konteyner Kent’te düzenlediğimiz iftar ve sahur sofraları ile depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Elbistan’da geçtiğimiz Cuma akşamı Genel Başkanımız Mahmut Asmalı, Bölge Koordinatör Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya, MÜSİAD Şube Başkanları, üyelerimiz ve depremzede vatandaşlarımızın katılımıyla 2.000 kişilik iftar soframızda Ramazan’ın manevi iklimini, birlik ve kardeşlik havasını hep birlikte yaşadık.


KUCAK KUCAK OYUNCAK
Depremden en çok etkilenen çocuklarımızı da unutmadık. Hayal dünyalarını genişletmek, travmalarını en aza indirmek paylaşmanın bereketini onlara da öğretebilmek için çocuklarımıza rengârenk model model oyuncak ile bisiklet dağıtımı da gerçekleştirdik” dedi.


BİR VE BERABERİZ
Temur açıklamasını “85 milyon olarak bir ve beraberiz. Yaralarımızı birlikte saracak, beraber ayağa kalkacağız. Hayırlarıyla bu güzelliklere vesile olan MÜSİAD İzmir üyelerimize teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum. Rabbim içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı hürmetine infaklarımızı kabul eylesin. Allah bir daha böyle bir felaket göstermesin” duasıyla sonlandırdı. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.