TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muğla'da zehirlenme bir aileyi parçaladı 

Muğla'nın Bodrum ilçesinde zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılan Sandık ailesi'nin 6 aylık üyesi ve 6 yaşındaki ablası kurtarılamadı 

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2023 10:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Muğla'da zehirlenme bir aileyi parçaladı 

Bebeğin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. K.S'nin hastanedeki müdahalesinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Tedavileri devam eden anne ile oğlunun ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

AW895456_01

Edinilen bilgiye göre, Ortakent Mahallesi'nde Sandık ailesinin bireyleri, önceki gün iddiaya göre yedikleri bir gıdadan zehirlenerek fenalaştı. Fenalaşan anne ile 3 çocuğu Bodrum Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Annesinin sütünden zehirlendiği sanılan 6 aylık Uraz Sandık, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Uraz bebeğin cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Anne İnci Sandık ve oğlu Taha Sandık'ın hayati tehlikesi bulunmazken, durumunun ağır olduğu öğrenilen 6 yaşındaki Karya Sandık ise Bodrum’daki ilk tedavisinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavisi süren Karya da hayatını kaybetti. Acı haberi alan yakınları, hastanede sinir krizleri geçirdi.

Ailenin evlerini ilaçlattığı ve zehirlenmenin bu yüzden de gerçekleşmiş olabileceği belirtildi.

Uraz ve Karya Sandık için bugün Ortakent Köyiçi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene baba Alp Sandık, anne İnci Sandık ve yakınları ile Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve çok sayıda kişi katıldı. Kılınan cenaze namazlarının ardından cenazeler gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ailenin yedikleri bir yiyecekten zehirlendikleri ifade edilirken olay öncesinde evlerini ilaçlattığı ve zehirlenmenin bu yüzden de gerçekleşmiş olabileceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.