TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MİLLETVEKİLİ BÖLÜNMEZ ÇANKIRI’DAN YILBAŞI ZİYARETLERİ

AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, yılbaşı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu. Programına huzurevi ziyaretiyle başlayan, daha sonra hemşehri derneklerini ve Atatürk Mahallesi Muhtarlığını ziyaret eden Bölünmez Çankırı, Narlıdere’de çocuklara hediyeler dağıtarak yeni yıllarını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2023 11:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
MİLLETVEKİLİ BÖLÜNMEZ ÇANKIRI’DAN YILBAŞI ZİYARETLERİ

KENDİNİZİ YALNIZ VE KİMSESİZ HİSSETMEYİN

AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, yılbaşı günü vesilesiyle Aile ve Sosyal Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Narlıdere Huzurevi’nde kalan yaşlılara ziyarette bulundu. Bölünmez Çankırı’nın bu anlamlı ziyaretine İzmir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nesim Tanğlay ve AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Metin Yıldırım da eşlik etti.

Bölünmez Çankırı, ziyaret sırasında huzurevi sakinlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti. Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Milletvekili Çankırı, karanfil dağıtarak sohbet etti.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette, huzur evi sakinlerine hitaben, "Kendinizi asla yalnız ve kimsesiz hissetmeyin, bizler her fırsatta buradayız. Sizler bizim başımızın tacı, tecrübelilerimizsiniz. Ben de bir evladınız ve kardeşinizim. Her türlü ihtiyacınızda yanınızda olmaya gönülden hazırım" dedi.

Ziyaret sonunda huzurevinde bulunan koruma altındaki çocuklarla ile buluşarak yeni yılını kutlayan Bölünmez Çankırı, çocuklara hediye takdiminde bulundu.

2023 YILI, İNŞALLAH ZAFER İLE TAÇLANACAK

Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı yılbaşı ziyaretlerine, hemşehri dernekleri ve Atatürk Mahallesi Muhtarlığı ile devam etti.

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Metin Yıldırım ile önce Diyarbakırlılar Derneği’ni akabinde Afyonlular Derneği’ni ziyaret eden Bölünmez Çankırı;

‘‘Her fırsatta sizhemşehrilerimizlehasret gidermekten büyük keyif alıyorum. Sizlerin ve ailelerinizin yeni yılınızı tebrik ediyorum. Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olan 2023 yılı, inşallah zafer ile taçlanacak. Sağlıkla, sıhhatle, başarıyla, huzurlageçireceğimiz birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine vesile olan bir yıl olmasını temenni ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Afyonlular Derneği’nin üyelerinden 78 yaşındaki Metin Amca, 31 Aralık tarihinin doğum günü olduğunu ve daha önce kimse tarafından kutlanmadığını dile getirdi. Bunu duyan Milletvekili Çankırı sürpriz bir kutlamayla pasta keserek Metin Amca nezdinde bir ilki gerçekleştirdi.

Milletvekili Bölünmez Çankırı, daha sonra Atatürk Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret ederek mahalledeki çocuklara oyuncak hediyeler dağıttı ve yeni yıllarını kutladı. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.