TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meral Akşener: En fazla eziyet gören benim

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı liderleri ile birlikte Gündoğdu Meydanı’nda konuştu

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 16:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Meral Akşener: En fazla eziyet gören benim

ÇAĞLA GENİŞ - NURETTİN BAKİ

Eşiyle birlikte sahneye çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Herkes eşiyle çıkınca ben de kocamı getireyim dedim, ilk defa milli oldu” sözleriyle gülümsetti. Sözlerine devam eden Akşener, “Ben kısa bir şey söyleyeceğim. Bütün arkadaşlarımız anlattı hangi şartlarda bu seçime gidildiğini. Siz zaten bu yanlışlıkları senelerdir bu zihniyetten görüyorsunuz. Çaka Bey’in İzmir’i tarih bilgisi olmayanlar tarafından gavur İzmir denildi. Tarihinizi bilmezseniz bir şehre bunu dersiniz ama İzmir insanlara gavur olmamayı öğreten şehirdir. İzmir bize 14 Mayıs gecesi eğer kazanırsak işgalci olacakmışız ya, işgali sona erdiren İzmir. Bugün burada gördüğüm İzmir kararını vermiş. Atatürk’ün bıraktığı emanete sahip çıkan İzmir milleti parçalayan ve vatandaşlık satan 10 milyon Suriyeliyi ülkemize dolduran harami düzene son verecek.

''BANA SÖYLENENLER KİMSEYE SÖYLENMEDİ''

İzmir’e gavur diyenler cumhuriyet kurucularına da iki ayyaş dediler. Sonra ne oldu? O iki ayyaş sözüne karşı önce kadınlar sonra gençler ayağa kalktı ve 14 Mayıs akşamı inşallah gerçekten mutlaka 13.cumhurbaşkanı sayın Kılıçdaroğlu seçilecek ve kendisini alkışlarla makamına oturtacağız. Ama Erdoğan ve arkadaşlarını da nezaketle emekli edeceğiz. CHP’ye saygım sonsuz ama her aileden bir oy istiyorum. Çünkü şu ana kadar en fazla eziyet gören benim. Bana söylenenler kimseye söylenmedi. Bir anaya, bir eşe söylenmeyecek ne varsa söylendi. Bize sürtük dendi bana fosforlu dendi. Bana kocasını aldattı dendi bu benim için ölümdü. Hangi partiye oy verirseniz verin her aileden bir oy istiyorum. Ailem için tüm kadınlar için istiyorum. Duy Recep bey, emekliye sevk edildin” ifadelerini kullandı. 

Son Girilen Haberler

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.