TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merakla beklenen film, Takip: İstanbul'un konusu ne? Oyuncuları kimler?

Birçok sahnesinin İstanbul'da çekildiği Fransa yapımı aksiyon dolu film, Takip: İstanbul'un konusu nedir? Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2023 08:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Merakla beklenen film, Takip: İstanbul'un konusu ne? Oyuncuları kimler?

Filmin büyük bir bölümü İstanbul’da çekilirken, filmin bazı önemli sahneleri Balat, Kadıköy ve Haydarpaşa’da çekilen bu filmi izleyen kişiler aksiyon dolu sahneleri ile ekran karşısında gözlerini kırpmadan izleyebilir. Peki Takip: İstanbul’un konusu nedir? Takip: İstanbul filminin oyuncuları kim?

TAKİP: İSTANBUL’UN KONUSU NEDİR?

Filmin ana konusu Taken I’de olduğu gibi, kaçırılma olayını anlatıyor. Filmin büyük bir bölümü İstanbul’da çekilirken, filmin bazı önemli sahneleri Balat, Kadıköy ve Haydarpaşa’da ve birçok kısmı Pera Palace Hotel’de çekildi.

Bir önceki filmde emekli CIA ajanı Bryan Mills, kızını kaçıran çete elemanlarını öldürür. Asıl önemli olan husus ise çete elemanlarından birisi Arnavut mafya babasının oğludur. Cenazede, Arnavut mafya babası ve terörist Murad Hoca (Rade Šerbedzija), oğlunun ve arkadaşlarının intikamını almaya yemin eder ve film bu şekilde başlar.

Adamlarıyla Paris’e giden Arnavut mafya babası ve terörist Murad Hoca, Marko’nun ölüm anında bulunan, fakat hiçbir bilgisi olmayan eski istihbarat ajanı Jean-Claude Pitrel’i sorgulayarak işkence etmeye başlarlar. İşkenceler sonuç vermeyince Pitrel’in dosyaları için yolsuz bir polisle anlaşılır rüşvet karşılığında oğlu Marko’nun ölümünden Pitrel’in eski dostu Bryan Mills’in sorumlu olduğu ortaya çıkar. Bryan Mills’in tam bu sırada İstanbul’da tatil yaptığı ortaya çıkar.

Bryan Mills, İstanbul’da zengin bir Arap şeyhinin üç günlük güvenlik işini bitirerek, eski karısı Lenore ve kızı Kim, onu İstanbul’a sürpriz ziyarete geldiğine şaşırır. Bu arada Mills’in İstanbul’da olduğunu öğrenen Arnavut mafya babası Murad Hoca, Mills’in peşine düşer. O sırada karısı kaçırılan Mills, kızının yardımıyla sorunları çözmeye başlar.

TAKİP: İSTANBUL OYUNCULARI KİMLER?

Aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı Takip: İstanbul filmi için IMDb puanı 10 üzerinden 6.2 oldu.

Takip: İstanbul filminin konusu kadar, oyuncuların kim olduğu da merak konusu oldu. Takip: İstanbul filminde oynayan oyuncuların listesi ise şu şekilde;

Liam Neeson/ Bryan Mills

Maggie Grace /Kim Mills

Famke Janssen / Lenore “Lennie” Mills-St. John

Rade Šerbedzija / Murad Hoca

Leland Orser / Sam Gilroy

Jon Gries / Mark Casey

D. B. Sweeney / Bernie Harris

Luke Grimes / Jamie Conrad

Olivier Rabourdin / Jean-Claude Pitrel

Kevork Malikyan / Müfettiş Durmaz

Luenell / Kim’in Sürüş Eğitmeni

İlkay Akdağlı /  Arnavut İstihbarat Görevlisi

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.