TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menemen, İzmir Büyükşehir’i yendi

Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden Menemen Belediyespor Kadın Basketbol takımı, sezonun ikinci maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 69-62 yenerek maçın galibi oldu

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2022 13:23
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Menemen, İzmir Büyükşehir’i yendi

Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden Menemen Belediyespor Kadın Basketbol takımı, sezonun ikinci maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 69-62 yenerek maçın galibi oldu. Muhteşem galibiyet haberini alır almaz Menemen Belediyesporlu basketbol takımını kutlayan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Tebrikler; Menemen’in gururu, potanın kadın efeleri. Bu sonuçla Menemen’i gururlandırdınız. Güzel bir sezon yaşayacağınıza yürekten inanıyorum. Hepinizi ayrı ayrı kutluyor, başarılarınızın sürmesini diliyorum. İyi ki varsınız” dedi.

2022-2023 sezonunun ilk maçını MOVAKIDS Bandırma Basketbol’a kaybeden Menemen Belediyespor Kadın Basketbol takımı, ikinci maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 69-62 mağlup ederek sezonun ilk galibiyeti almayı başardı. Gelişim Koleji Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarısında da üstünlüğünü koruyan Menemen Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, maçın son düdüğüyle galibiyet sevincini yaşadı. 69-62 gibi bir skorla rakibi İzmir Büyükşehir Belediyespor'u mağlup eden Menemen Belediyespor'u salonu dolduran taraftarlar da yalnız bırakmadı. Menemen Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ligin 3. Maçını 10 Aralık’ta Burhaniye Belediyesporla yapacak.  

TEBRİKLER; MENEMEN’İN GURURU, POTANIN KADIN EFELERİ

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, maçın sezonun ilk galibiyetini tam bir takım oyunu sergileyerek güzel bir mücadeleyle alan kadın sporcuları kutladı. Menemen’in; sporu seven, spora önem veren bir kent olduğunu belirten Pehlivan, “Tebrikler; Menemen’in gururu, potanın kadın efeleri. Menemen Belediye Spor Kadın Basketbol Takımımız, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımını 69-62 yenerek hepimizi gururlandırdı. Menemen’imizi en güzel şekilde temsil eden ve mücadelesini başarıyla taçlandıran takımımızı tebrik ediyor, başarılarının artarak sürmesini diliyorum. Bu gururu Menemen’e yaşattığınız için her birinizi kutluyorum. Bu başlangıçla güzel bir sezon yaşayacağınıza da yürekten inanıyorum. Bizler Menemen Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız” diye konuştu. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.