TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menemen FK’da işler kötü gidiyor

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk 4 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2023 12:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Menemen FK’da işler kötü gidiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Menemen FK, ligin ilk 4 haftasında gösterdiği performansla sınıfta kaldı. Lige Karaman FK galibiyetiyle başlayan İzmir ekibi, daha sonra Isparta 32 ve Etimesgut’a mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, tek beraberliğini ise Arnavutköy karşısında aldı. Teknik Direktör Cenk Laleci ve yardımcılarının bu duruma çözüm üretmek için antrenmanlarda yoğun bir program gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Tek hedef galibiyet

Sezona kötü bir başlangıç yaparak beklentileri karışlayamayan Menemen FK’da gözler 24 Erzincanspor müsabakasına çevrildi. Ligde şu ana kadar topladığı 4 puanla 14. sırada yer alan İzmir temsilcisi, lider Kastamonuspor’un 8 puan gerisinde kaldı. Teknik Direktör Cenk Laleci ve yardımcıları, hafta sonu deplasmanda oynanacak 24 Erzincanspor’u hatasız geçerek çıkışa geçmeyi hedefliyor. Muhtemel bir kötü senaryoda ise Laleci ile yolların ayrılmasının gündeme gelebileceği öğrenildi.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Menemen FK, Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.