TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Menderes metroya kavuşuyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yatırımlarından olan Karabağlar – Gaziemir Metro hattının tanıtım toplantısı yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2023 07:54
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Menderes metroya kavuşuyor

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, “Menderes’imize rahat ve konforlu ulaşımı sağladığı için İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e teşekkür ediyorum” dedi.

Karabağlar-Gaziemir Metro Hattı projesi, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde kamuoyuna tanıtıldı. Toplamda 32 buçuk kilometre hat ve 24 istasyondan oluşacak Karabağlar-Gaziemir Metrosu; Karabağlar, Gaziemir ve Menderes ilçelerini de kapsayacak.

Tanıtım toplantısında konuşan Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, “Metro projesi ilçemize her yönüyle artı değer katacaktır. Uzun süredir beklediğimiz bu proje ile Menderesli hemşehrilerimiz ulaşım konusunda büyük bir rahatlık ve konfora ulaşacaklardır” dedi.

Proje içinde olan tüm ilçeler gibi büyük bir mutluluk da yaşadıklarını belirten Özkan, şunları kaydetti:

“Proje içinde olan tüm ilçelerimiz gibi bu mutluluğu ve gururu bizlere yaşattığı ve tüm kısıtlamalara rağmen İzmir’i demir ağlarla örmeye büyük bir azim ve gayretle devam ettiği için, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e inancımızın tam olduğunu belirterek huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Özkan’dan hükümetin İzmir için ayırdığı 3 bin liraya gönderme

Konuşmasının sonunda hükümetin İzmir için ayırdığı 3 bin liralık raylı sistem bütçesine de değinen Özkan, sözlerini şöyle noktaladı:

“Sayın Tunç Soyer Başkanım, konuşmamı bitirmeden önce şunu merak ediyorum: Hükümetten gelen 3 bin liralık yatırımı nasıl kullanacaksınız?”

Özkan’ın hükümete yaptığı gönderme salonda kahkahalara yol açtı.

Öte yandan, etkinliğe katılan diğer ilçe belediye başkanları da İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı tarihi yatırımdan dolayı teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.