TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafik polislerinden önemli bilgilendirme

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrencilere ve yolculara temel trafik eğitimi verildi

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 08:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Trafik polislerinden önemli bilgilendirme

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrencilere yönelik temel trafik eğitimi verilirken şehirler arası yolculara da emniyet kemeri takmanın hayat kurtarıcı önemi anlatıldı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor. Cemal Ergün İlkokulunu ziyaret eden ekipler öğrenim gören 35 öğrenciye temel trafik eğitimi ile emniyet kemeri takmanın önemi anlatıldı. Yaya geçitleri ile ilgili kurallar hakkında bilgilendirici eğitim veren ekipler öğrencilere kalemlik hediye ederek onları mutlu etti.

KEMERİNİ TAK YOLA GÜVENLE BAK

Öte yandan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Manisa Şehirler Arası Otobüs Terminalinde seyahat eden yolculara ve araç sürücülerine "Kemerini Tak Yola Güvenle Bak" teması ile emniyet kemeri takmanın önemi konusunda bilgilendirme yapılarak el broşürü dağıttı. Ekiplerin trafikte yolcu ve sürücülerin daha güvenli ve daha sağlıklı seyahat etmelerini sağlamak amacıyla tedbir ve bilgilendirme faaliyetlerine devam edeceği bildirildi.

Bu haber de ilginizi çekebilir: Manisa'da trafik kazası: 4 yaralı

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.