TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa’da yol çalışmaları tamamlandı: Vatandaş memnun

Manisa’nın Gördes ilçesinde Boyalı, Tepeköy ve Yakaköy Mahalleleri arasındaki bağlantıyı sağlayan yolda sathi kaplama çalışmalarını vatandaşı memnun etti

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2023 08:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Manisa’da yol çalışmaları tamamlandı: Vatandaş memnun

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesinde Boyalı-Tepeköy-Yakaköy güzergâhında bağlantıyı sağlayan 22 kilometrelik güzergahta sathi kaplama çalışmaları gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen çalışmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Onur Pabuççuoğlu, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Ziyaretlere Gördes Muhtarlık İşleri Müdürü Hüseyin Yılmaz da eşlik etti. Pabuççuoğlu, ziyaretlerde mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek, muhtarlara hediye takdiminde bulundu.

vat_ilkses

Muhtarlar memnuniyetlerini paylaştı

Çalışmaların yapıldığı mahalle muhtarları da memnuniyetini dile getirerek, Başkan Ergün’e teşekkür etti. Boyalı Mahalle Muhtarı Galip Aydemir, “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve yolun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” derken, Tepeköy Mahallesi 1. Azası Mübin Emre, “Cengiz Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yollarımız güzel oldu” dedi.

Yakaköy Mahalle Muhtarı Zafer Özbakan ise şunları söyledi: “Yollarımız eskiden çok dar ve bakımsızdı. Bazı kısımları bozuktu. Atılan asfalt sonrası yollarımız hem genişledi hem de çok güzel oldu. Yollarımız daha sağlıklı bir hale geldi. Değinmeden geçemeyeceğim bir konu daha var. Mahallemiz uzun yıllardır susuzluk çekiyordu. Cengiz Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Suyumuz kesintisiz akıyor. Cengiz Başkanımıza kucak dolusu sevgiler, selamlar iletiyorum”

BU İÇERİK DE İLGNİZİ ÇEKEBİLİR- Manisa'da gönülleri fetheden davranış

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.